Friday, March 19, 2010

@ Terengganu

holaaa!kami dah pon sampai kat kuala berang malam td...laju gile daddy afif bawak 180 all the way..tak sampai 4 jam dah sampai..rekod terbaru ni.

pepagi buta lagi dah update blog ..bukannye nak pi tolong mak mentua buat sarapan hahaha (keji punye menantu)

kami decide untuk balik jugak walaupon tak dapat attend kenduri tu semalam..takpela janji balik..lagipon saya dah teringin nak makan makanan2 sedap kat terengganu ni..

alaa tapi rugila jugak sebab tak dapat nak pergi 2 event bess semalam..sure bess gile kan..takpela next time hopefully dapat la.

eh okla..nanti saya update lagi..nak pi mandi dulu..cau cin cau!

p/s: entry untuk tips diet and fitness sudah dihentikan..saya ade terima lagi email untuk pertanyaan kuruskan badan..husband saya kate untuk tips2 boleh refer pada entry2 yang lepas yer tq!

13 comments:

MRS. K said...

oo.. smpai jugak ek kat ganu! slamat cuti2 tengganu

liza said...

dah selamat balik rupanya..bestnya dapat balik sana..aku pun teringin nak balik kelantan..tadikesian tgk mak aku balik dgn bas..selalu aku hantar dia balik..tapi apa pakn daya keta rosak..huhuhu

CikLilyPutih said...

Farah,
sedapnya kalau dapat makan kepok lekor dan sata fresh kan! jgn lupe pi seberang takir, ktdai kat pokok ketapang tu, ikan tepung dia terbaik lah!

Elyn said...

uiks pi mandi nnt entry ni bucuk ekekkeek

yatie chomeyl said...

selamat menikmati mkanan yg sedp2 esp nasi dagang, kepok lekor...arghhh sedapnye

e.l.i.s.s.m.i.e said...

rindunya nak balik trg..nape tak ajak aku sama.hehehe

5577 said...

mesti syok u dpt makanan sedap kat sana over the weekend.. enjoy & have fun farah!
take care.. :)

senioritasara said...

ha ah...entry ni ada bau busuk sikit hahaha.sengalz....patutla xde kt midv..dh balik ganu.drive safely back ya

Nurhayati said...
This comment has been removed by the author.
Nurhayati said...

wah syoknye cuti2 malaysia..

fara, yati teringin nak sata bole.. ;)

LIP (^_^) said...

xpernah sampai lagi tganu..one day hopefully...njoy ur days there

sya said...

wah.. laju tu...

teringin nya nak makan kepok lekor.... bawak balik sini sikit ye.. hehehe

fabulous.farah said...

wah..dah selamat sampai..naseb baek jalan kl-tganu cantik boleh bwk laju2 kalo balik kelantan abes la..

Awards ~~thank you!