Tuesday, March 16, 2010

Selesai sudah..

Hallloo!!


Alhamdulillah..selesai dah pon kenduri kahwin 3 hari 3 malam adik lelaki saya...fuhh letihnye toksah cakap la..hari ni masuk opis dengan mata separuh pejam hahahaha..semua org tegur apesal muka letih sgt...cepat2 buat nescafe kasik mata segar balik..tp dapatla tahan kejap..ni dah mengantuk balik huhu.


ok sambung cerita pasal kenduri...alhamdulillah sekali lafaz je adik saya dah selamat jadi suami orang..kenduri pon berjalan ngan lancar..sedara mara ramai yang datang berkampung di rumah kami..dr kedah,dr johor..mertua saya pon datang jugak tapi diorg tidur rumah saya la.


Belah kami kenduri dah start dari hari sabtu lagi..siap ade karaoke la plak..nasib baik la kitorg ni duduk tanah sendiri..takde sape nak kacau walaupon berkaraoke sampai 2 pagi!kalau dok umah taman ke mesti dah kena parang ngan jiran hahaha


berarak bela pengantin perempuan

afif leka main bunga manggar
belah kami plak
saya suka pelamin ni..simple je..bunga dari fresh flower..
sian pengantin berpeluh2..

Time kenduri,tetamu tak putus2 datang start dari kol 10 pagi sampaila 6 petang...sampai mak saya tak dapat nak lari kejap pergi toilet..sian mak tapi duit masyuk tu hahahaha..


Oh kenduri kali ni lebih meriah sebab adik saya hire liveband...seronok jugak tp telinga bingit la sikit..afif la paling suka..tak habis2 berjoget bila denga lagu..bila malam terus pengsan tak bangun2 sampai pagi.
live band

Saya plak sibok jadi runner kejap amik tu kejap amik ni..yela mak saya dah sibok kat depan menyambut tetamu..nasib baik afif ramai orang nak tolong jaga kan..


Apapa pon..alhamdulillah syukur semuannye selesai...majlis yang simple tapi meriah!

11 comments:

yaya said...

afif nampak dah besar.... comel!

eShoppe said...

mcm penyanyi rock la Afif ni..cayalah!

azzamoro said...

wah.. mahal tak pelamin dgn fresh flowers tu?

yatie chomeyl said...

wah siap ada live band, mesti meriah giler kan

Elyn said...

meriah betul wedding adik u farah..... tp pelamin ngan fresh flower mmg cantik!!

Lady of Leisure said...

suka pelamin with fresh flowers..

:: m.u.n.i.r.a :: said...

farah...cantik laa pelamin putih tu!
sangat cantik!

memang nampak meriah kenduri kawennya!

liza said...

pelamin dgn fresh flower..mesti mahal kan..tetiba rasa nak makan nasi minyak gak..camner ni..mengidam ni

lily lotus said...

kagumnya tgk fresh flowers tu...huhuhu

isabelle said...

meriahnyaa..
i wonder camna fresh flowers tu leh tahan lama ye?

weh, tu azzamoro tanya harga pelamin tu..ekau bukan nak naek pelamin lagi mak buyung oii :P

5577 said...

:) meriahnye..
wah afif.. amboi amboi.. kemain si bujang sorang tu kan.. :)

Awards ~~thank you!