Monday, March 29, 2010

Stressed=desserts

Bile anda stress ape yanga anda buat untuk menghilangkan stress anda??shopping? makan?

keh keh keh ni la kerja saya bile saya dah stress sangat..makan aiskrim banyak2 sambil layan dvd kat rumah!



budak sorang dah sampai meleleh2 air liur tak sabar nak makan aiskrim hahaha

21 comments:

azzamoro said...

sejak pregnant ni aku memang gile baskin robin eh.. alalallala.. meleleh..

Lady of Leisure said...

huhu.. i dok layan eskrem gak... hope takde la naik sangat badan nih ekeke

Hanz said...

Baskin & Robbins yer? make sure farah, every wednesday gi Sunway Giza..makan aiskrim banyak2 since it's PINK day! :D

yatie chomeyl said...

sama la kita..kalau stress, makan coklat & aiskrim bebanyak..puas hati mak okeh eheh

Amalina said...

alalala...shomellnyeee.siap meleleh2 air liuq diee...aku pung samee..hehehe

CatlinaFly said...

eh...STRESSED, spelled bakwards, jadi DESSERTS! tetiba sy ternampak ni masa menjenguk entry farah ni :)..siapa tak suke aiskrim?rugiiii besarrrr wooooo!

mrsharis said...

tp itu budak kecik tahu stressed jugak ker? :)

liza said...

seronok afif mkn ais krim..aku plak tak suka aiskrim..tak berapa minat..kalau stress,keja aku shoppiing...huhu..abis duit aku..tapi kalau time takder duit..aku tido..hehe

~ As ~ said...

huahhhh aku baru je sms adik aku mengidam br... sabah manade...huahhhh

Drama Mama said...

haaaaa syoknya! i nak amkan asikerim jugakkk! cehhh asal tengok orang makan apa dalam blog semua kita nak makan..ekekekke

afif looks like he's really enjoying his ice cream...cute!

nieda said...

sedapnya, baru plan nak p beli 31 hb ni, dapat diskaun..hehe..i luv jamoca almond, farah nak cikit??hehe

fabulous.farah said...

haha..comel jer sampai meleleh air liuq~

unlisted_one said...

memang confirm mengurangkan kadar stress anda. i like!

isabelle said...

oh yeahhh...
the sugar will make u hyper and forget the problems. hehehe.
me love donuts. should try ice cream too.

Nurhayati said...

meleleh sudah air liur ku jua

Jiey^Mien said...

kalo jiey buat keje camni, sure makin meletop la badan..
:P

iem said...

seronok afif mkn ais krim...comel je sampai meleh air liur..

tapi faiq tak suka ais krim..tu yg ummi cakap rugi2 hahaha

atulhani said...

haaa hari ni 31st march.. baskin robbin kan ada diskaun.. apa lagik, beli lagi laaa eskrim tuuu.. hehehe

MOMMY NADIA said...

my lil boy pun suka BR..
verry berry strawberry..yumyumyum
a'a..today 31st March kan..BR here we come!!

mummy_adam said...

kalo stress i suka makan n soping tp kalo xstress pun i suka makan n soping gak.. huhu.. susah tu..

jom borong BR today, ada 31% discount :)

NZZ said...

cutenya ur son..meleleh-leleh sudah..

Awards ~~thank you!