Friday, April 9, 2010

Ariani Sale!

Cepat2 terjah butik tudung Ariani Kota Damansara (branch lain tak tahu ade ke tak)..diorang buat sale sampai 18 April ni tau!

Anak tudung - buy 1 free 2!

Tudung2 lain (awning thai silk) - 30% diskaun!

I dah borong 5 helai semalam hihihihi.

16 comments:

Nurhayati said...

ala tak pandai pakai.. kalau tak harus beli huhuhu

mummy_adam said...

buy 1 free 2.. xtahan nie, mlm nie jgk i p.. yahooo

kena pk nk color apa nie.. thanks fr d info :)

iem said...

wah farah,borong sakan nii..hehe

azzamoro said...

kota damansara kat mane weyh?

p!nkerton said...

tsskkk (bunyi duit menangis) aku dh beli 8 helai time sale bulan lps. kali ni kena buat2 tak nampak kedai ;p

nieda said...

tulah tgk kt blog suraya dia beli ariani sales kt bandar baru bangi..plan nak p terjah ptg ni kt kota damansara..huhu perabih duit..melaram mak ngah..

semut-terbersin said...

huuuu tgh ari ni jugak aku serbu!! smlm ada org ajak, tp aku cam nak elak2..tkt terpaksa bayar gune gigi..ariani lepas sale pon still mahal..hehe..tp takpe..pi jenguk2 je ape salahnye kan kan?

5577 said...

eee.. nak gak. kat mana ye farah? boleh tak satu ptg weekday, blk dr ofis u teman i farah? heeee...

Farah said...

yati:alalala i pon budak baru belajar :D

ena:memang tak tahan ena..sebenarnye niat semalam nak carik anak tudung je..terjebak beli yang lain2 sekali.

iem:sekali sekala je borong begini hihi

azza:alaa dekat depan giant umah aku tu..tp ko lalu jalan besar la..nampak dah tepi jalan.

fatih:bln lepas die buat offer buy 1 free 1 kan.

nieda:wajib melaram!

ila:eh eh jenguk2 tak salah pon..terbeli pon tak salah hahaha

farah:hahaha i on je..tp u kena amik i la kat opis yer.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nanti bila bukak yang kat shah alam ni, ai pi terjah kat sini :)

isabelle said...

kalo x silap i, tudung ariani tu mahal kan?
so jadi berapa hengget sehelai?

lin muhamad said...

hehe i pakai tudung celup ariani jek.sekang ni gile pakai shawl ngan inner ala rappers tu..cun wooo tengok PATUNG kat kedai pakai.hahaha

lily lotus said...

huhuu..pandai menggoda ekk

Hanz said...

apsal x nampak walau dok lalu ari2 ni...ish2.. 5 pasang? borong sakan tu.. :D

IzzyB. said...

suma cwgn ada rasanya. tgk banner derg merata. teringin gak tp yg ada satu dua tu pun x pakai. kuburkan aje....

Drama Mama said...

alaaaaaaaa apsal takdak kat penang! nakk jugakkkkkk! huhuhuhu :-(

Awards ~~thank you!