Monday, April 26, 2010

Bila lak saya dapat merasa naik Lamborghini ni

Saya memang jeles dan kagum btul dengan orang2 yang berbakat seni ni...tengok jela adik sepupu saya ni (student Lim Kok Wing)..

baru2 ni die menang pertandingan "Paint MY RIDE" anjuran Lamborghini ..die kena design skin untuk Lamborghini.



Among 200 contestant,die menang tempat pertama lak tu..hadiahnye ialah RM5000 cash dan opportunity todrive the Lamborghini Gallardo kat Sepang.Plus received offer internship at selected advertising company nanti.

alaa kalau bagi saye duduk (duduk je takyah drive)dalam tu 10 minit pon hati dah berbunga2 riang..kembang kempis rase hidung ni hahaha..


anyway,tahniah to Fir!!kami sepupu sepapat,pakcik,makcik bangga ngan anda.

8 comments:

fabulous.farah said...

huu..bangga nye..ni design die buat la?

Elyn said...

perghh kalau i dpt naik L ni sure nganga mulut sepanjang jln ekekeke

MOMMY NADIA said...

huh! sgt bangga!!
kagum dgn org creative k!!

isabelle said...

wallaweyy..
ganaz aaa dia.
i ni smpi tua la kot x dok dlm lamborghini.hehe. tapi xpe la, sok2 mati naik keta mayat je kan?huhu

p!nkerton said...

wahh hebatlah.. aku selaku kawan ko pun tumpang vervangga hihi ;)

lily lotus said...

gila best ok!

Lea Shmea said...

kak farah gi la tumpang sekaki naik lambo kat sepang tu. hehe. congrats to him!

Drama Mama said...

bangganya farah...kalau i dapat ride around dalam lamborginhi, puas hati sungguh. tak shopping sebulan pun tak kisah. hahaha

Awards ~~thank you!