Monday, April 26, 2010

Cotton on Kids

Have you heard of this brand before?? yang selalu saya jumpe butik Cotton On untuk orang dewasa je.. tak tahu la plak yang die ade bukak kedai utk budak2 kat Sunway Pyramid (saya tak tahu tmpt lain ade ke tak)

macam F.O.S la kan..ade F.O.S for teens and kids..sama konsep la tu.

Oh..memang jadi kegemaran kami suka pakaikan afif dengan baju yang berkonsep santai2..rather than berkonsep skema (kemaja/t-shirt belang2/berkolar)..so kami sangat happy la dapat jumpe kedai ni..
price die pon affordable..contohnye macam baju kat bawah ni 2 for 50 ringgit..and we love the material..kain die sangat lembut dan tak panas..sesuaila ngan cuaca kite kan.


haihh baju budak kan mahal skang even cap jaya jusco pon mahal tau..so kalau nak yang branded tp murah selalunye saya beli kat brands outlet/FOS kids je..tp tulaa selalunye pilihan baju untuk boy selalu kurang..kalau nak beli dari butik branded tu boleh la sekali sekala tp rase rugi bile beli baju sehelai nak dekat ratus2 ni sebab budak kan pakai kejap je..pastu dah tak muat (ok kalau duit saya bersepah2 tak tau nak tabur mane tu lain citer la)

so mak-mak budak sekalian..kalau rase buntu nak carik baju anak boleh la ke Cotton On Kids (kat new wing..sederet ngan forever21) plak..
oh lupe nak habaq..pyjama die pon comel2..especially yang girl punye..isk geram je nengok tau.

13 comments:

semut-terbersin said...

waa bezznye!! tq! tq for sharing..mmg dah buntu nak carik baju2 tuk aariz..

isabelle said...

siap promote tuuu.
anyway farah, i rasa kalo i p situ, harus i grab baju yg ada dinosaur/monster tu gak. comel.

mancet said...

last 3 weeks aku pegi die tak bukak lg cotton on kids nih..dh bukak eh
konpom aku pegi..aku suka gile baju2 die..sgt lembuttttttt

Am said...

aku pun rasa bj2 budak skrg ni mahal2...btol ckp ko, brand JJ pun mahal gaks...apatah lagi anakku, poney,etc..end up aku beli jek either kat reject shop, fos or brands outlet...materials best, trendy lak tu...harga pun OK...

nnt aku pg terjah cotton on kids plak...thanks for sharing...(kebetulan bj syira sumer dah ketat2 kat perut :D)

Nurhayati said...

suka cotton gak.. selesa bila tgk budak2 ni pakai.. jgn dia je kita yg besar ni pun suka gak. hihi

nieda said...

wah boleh pergi nanti..mak2 yang terlebih rambang mata, anak rileks je..hahaha

Elyn said...

uiks murah gak baju die ek. kene pi ni sebab we all pun tak ske pakai kan wafiq kemeja. rase cam rimas je ekekeke

mummy_adam said...

last 2 wks pun i ada pegi, mmg menarik..material dia sgt menarik, jeans pun cantik kan

semut-terbersin said...

uiih aku dah masuk tadik cotton on kids ni..giloss cun sehh semua baju2 n suar dia..siap ada skinny jeans tu tuk bebudak kicik..huwaa tak saba nak tunggu aariz besar sket..beli sekarang, menjela laa plak..kaki tak cukup panjang gik..mmg geram2 semua baju2 dia!

Farah said...

ila:hahahaha..aah baju die utk budak setahun dan ke atas..tp setahun tu pon besar..afif aku amik size 1..aku rase die ikut size mat salleh la tu yg besar.

isabelle:aah i dr jauh nampak baju tu terus amik tanpa pk panjang.

mancet:aku pon pergi jugak bln lepas..takdek lg..baru bukaksgt ni.

am:haa baju utk syira byk kat sana..pilih je comel2 lak tu.

yati:aah..cuaca kite panas camni..elok pakai kain yg takpanas.

nieda:selalu mmg mak2 yg over hahaha

elyn:okla harga die..takdela mahal sgt..kalau kat jj harga tu jugak kan..tp yg ni design die santai.

ena:aah byk pilihan jeans kan..i suka btul.

Parents of Myrin said...

thanks 4 info.. i did not know dah bukak in m'sia..b4 this i pegi cotton on kids kat s'pore je.. now dah bukak senang laa, no need for me 2 go 2 s'pore anymore! hehehee
nice blog by the way :)

Mommy Gone Artsy said...

oh thank you for this useful info..esok pagi jugak kami sekeluarga pi serbu sunway..dah lama tak jejak since zaman kolej..haha..skrg dah dua anak laki..ngeee;)

ety said...

hye...salam prkenalan..thanks for your info..mmg ssh nak cari baju tuk boy kan..asyik lebih kurang jer design nyer..harus kena g ni tgk baju2 kat sana..
anyway..keep in touch..

Awards ~~thank you!