Wednesday, April 14, 2010

Bz dan takde idea.

Sekarang ni rasenye saya makin slow saya update blog..yela mane tak nye..kerje opis melambak2 ..tapi saya memang expected pon bila masuk team baru ni memang kerja datang berkoyan-koyan..so takleh la nak merungut kan..i took that as a challenge..plus saya rase bagus jugak sebab saya dapat expose byk bende baru.

kalau dulu..bila tak dapat nak update time kerja..saya akan curi2 update kat rumah time malam dan schedule publish keesokan pagi..tapi skang ni balik umah sambung lagi buat kerja so dah tak sempat..

hari ni kena present depan customer..so malam td gigih la aku bercakap depan laptop sorang2 hahahaha

lagi satu di sebab kan bz sangat..sampai takde idea nak merepek ape dalam blog..oh nak update milestone anak bujang sorang tu tp lupe lak nak snap gambe die yang latest..

okla..nak sambung buat kerja..malam kang la baru nak bloghop kalau sempat..esok meeting lagi..hari2 pon meeting...

daddy, cepatlaaaa beli motor superbike awak tu!!! susahnye saya terpaksa ikut orang ke hulu ke hilir nak pergi meeting ni.

9 comments:

Hanz said...

Farah...miss your tips lor..buat schedule post over the weekend.. :>

semut-terbersin said...

itu laa..blog ko antara blog yg aku tertunggu2 updatenye..
dah masuk team baru eh? congrats n semoga berbahagia di team baru! chaiyok!

fabulous.farah said...

wow..superbike..idaman saya dan suami..hehe

liza said...

laki aku pun teringin nk superbike gak..

isabelle said...

kalo i tau u xde idea, smlm i dah tag u utk 5 perkara pertama lps kawin tu.

anyway, superbike mana yg asri dok aim tu?

Drama Mama said...

haaa tak best la takde update skang. surammmm ja blogging world without u farah. ahakz

congrats dah masuk new team! woot woot!

Elyn said...

farah takde idea pi buat tagged dlm blog i keh keh keh....

5577 said...

halo u..
happy for u with ur new team n all.. hehe. gud for u.. :) all the best, insyaAllah kali ni akan lebih baik..

superbike? wah bestnye!

Farah said...

hanz:i plak rindu nak tinggal jejak kat blog u..sempat baca je hanz..nak komen tak sempat.

ila:thanks ila.semoga kpi aku cemerlang tahun dpn hahaha

fab farah:hehehe kami jugak

liza:laki aku lama dah teringin tu..tgh kumpul2 duit lagi ni sebab downpayment mengalahkan latio aku..insyaAllah ade rezeki rembat la sebijik tu nanti.

isabelle:ekeke i buat tag tu nanti yer..ehem superbike mane tu nantila dah beli baru reveal ekekeke

baizurah:alalala ye ke..thanks bai!

elyn:akan i buat jugak nnt hihi

farah:thanks dear hehe..

Awards ~~thank you!