Tuesday, April 13, 2010

SpongeBob t-shirt yang comel

Last sunday jalan2 kat flea market the Curve..oh saya memang suka sangat pergi flea market (garage sale pon suke jugak )..tp sebab bawak afif sekali takleh la nak bertapa sana lama2 sebab panas kan..plus orang ramai lak tu.

walaupon kejap je sempat lagi saya grab beberapa barang kat sana..and saya rase barang yang paling comel saya beli hari tu ialah t-shirt ini..



comel kan! murah lak tu..15 inggit je..nanti leh la padankan dengan seluar hawaii bawak pakai pergi langkawi kan afif (sambil membayangkan afif menari tarian hawaii hahaha)

p/s:hari ni entry ringan2 sahaja.

18 comments:

isabelle said...

wahhh...dgn kalungan bunga, skirt rambu2..comelnya afif menari hula hula.
comel tshirt tu!!!

MRS. K said...

love the colour.. switt

wanie said...

saya jual t-shirt ni..bnyk lagi warna2 & gambar2 yg menarik..;p

fabulous.farah said...

huhuhu..tinggi imaginasi mama afif..cute baju tuh

Hanz said...

farah...nxt time masa weekday, kalu singgah the curve, koling2 me..dah dkat dah tu..

yatie chomeyl said...

pastu siap afif goyang2 pingang main hula hoops tuh *wink wink*

Drama Mama said...

haaa comel kalau afif pakai camni ala2 hawaian. hehehhe. i pun suka beli tshirt ni kat irfan pair ngn tights belang2 dia. pernah beli Thomas punya. kat pasar malam kat sini i beli RM10 ja farah. :-)

fizamior said...

beb, aku pun suka gi flea market kt the curve tuh.. :D

nieda said...

wah dah tak sabar nak bercuti ni...

nieda said...

sweet..dah x sabar nak cuti yer.

Elyn said...

kaler terang camni i ske tul bg wafiq pakai. baru ceria hehehhe

semut-terbersin said...

oh katun die timbul eh? aku pernah jumpe!..comel gila! sebijik corak dia..cuma yg aku jumpe tu shirt lengan pendek bukan sleeveless..tp malangnye shirt tu besar sangat kat aariz, tak jadik amik..

lin said...

hehe i selalu nmpk org jual tshirt ni..mmg comey2..byk pattern.

Intan said...

Cam mana leh terbayangkan tu...ekeke :D

Comel jek tshirt itew, the kaler is sangat ceria!

Nurhayati said...

zara pun suka spongebob..dia tgk bff spongebob tu patrick pun sebut spongebob gak..hihihi

liza said...

comel baju tu:)

Farah said...

isabell:hahaha..mama die pon nak join sama la

mrs.k:kan!kan! i pon suke kaler die

wanie:laaa ye kee..meh la tepek sini link blogshop awak..leh saya jenguk

fab. farah:hahaha saje merepek

hanz:u dah pindah opis yer hanz?

yatie:ekekek btui2

baizurah:10 inggit je??alamak lagi murah..jeles nih!

fiza:next time jom pi sama2 nak

nieda:haah nieda..dah la ngan kerje bertimbun..asik mengira hari nak holiday je ni

elyn:same laa..i pon suke bg afif pakai baju kaler terang2

ila:aah katun die timbul2..menarik btul tu yg terus beli..oh takpe tunggu aariz besor sikit leh pakai tu..

lin:aah..rambang mata ai

intan:byk lagi kaler cute2..nanti leh intan belikan untuk arissa.

yati:hahaha afif suke katun pocoyo tapi takdela pulak t-shirt tu

liza:tenkiu liza!

wanie said...

farah, sy pernah buat entry pasal t/shirt ni dl..

kalau minat, bole tngk kt sini..

http://wanie-mylifeandmylove.blogspot.com/2010/03/t-shirt-for-salebaby-toddler.html

gambar2 lain banyak kat facebook..;)

kalau kat penang mmg bole dapat murah tau farah..rm10 pun bole dapat..kalau kat kl mahal sikit..

Awards ~~thank you!