Monday, April 19, 2010

Lucky!

Jumaat lepas dapat call dari Jusco OU suruh ambik hadiah lucky draw huggies masa bulan feb dulu ..so hari Sabtu,alang2 daddy afif nak ajak tengok The Clash of the Titans kat OU,kami pon pergila ambik hadiah tu sekali..oh kami tengok wayang bawak afif masuk sekali yer..die kusyuk je tengok movie tu..last2 part die dah tertido..fuh lega..pasni boleh la dating bertiga lagi kata daddy :D..

Alhamdulillah..dapat sekotak Huggies Dry Comfort..cukupla supply sebulan lebih pampers afif hihi.


14 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah bertuahnyer...murah rezeki afif kan...banyak tu..

fabulous.farah said...

wahhh...sy tak pernah lucky..hahaha

liza said...

rezeki afif..dapat pampers free..aku so far malas nak bawak wafiy tgk wayang..skrg ni kalau tgk movie kat HBO ker..pandai plak dia duk diam n sama excited kalau tgk citer action..

mama zharfan said...

congrats!! best dpt hadiah!!

M.i.r.a.n.d.a said...

hehe. sekotak tuuu. bile turn kami nak bertuah pulak ni=p

Elyn said...

cayalah!!! jimat sikit dh tak payah beli diaper afif utk sebulan hehehe

yaya said...

bestnye dpt psmpers free....
dapat jimat... congrat!

Drama Mama said...

bestnya farah! banyak tuuuu...murah rezeki you all. Alhamdulillah

mummy_adam said...

wah best nyer.. sgt bertuah.. jimat budget diapers 1 bulan :)

eiNa said...

bestnye.murah rzeki Afif.. jimat dah tu..

isabelle said...

wah..besntya..mahal tu..koman2 rm150. lucky u!

semut-terbersin said...

perghhh bezznye dapat free!sungguh lucky kamu

:: m.u.n.i.r.a :: said...

wah..bestnya farah!

p!nkerton said...

wah rezeki afif, best la, sape nak bagi pampers free2 ye dak? ;)

Awards ~~thank you!