Monday, April 19, 2010

Tag Handbag dan pertama

Happy monday blues everyone!hahaha biasala isnin je mesti sangap nak kerja kan..dahla weekend sibok ngan jemputan la..ke sana kemari la..bukan reti nak duduk umah..

okla hari ni saya nak layan 2 tag sekaligus..meh kite layan soklan tag di bawah:

tag pertama dapat dari liza..pasal handbag..ni handbag yang saya sedang pakai ke opis skang..jenama Charles & Keith je..ekekeke makcik memang peminat setia C&K..paling bes sebab harga die tak mahal,berkualiti dan design die up to date.. bag ni saya beli last month..so this month target kasut plak nak kasik matching sama ini handbag yer muahahaha


arahan tag ini:

tunjuk segala harta karun yang ade dalam bag..


yer sebab tu saya takleh beli handbag kecik2..semua pon nak sumbat..

from left to right:
1.beg mekap
2.wallet
3.sunglass dan bekas sunglass
4.dentyn dan lotion
5.biskut iko (wajib ade..kalau lapo ngap aje)
6.notepad dan pen
7.oil control film (muka ai kuat berminyak especially tang hidung)
8.rose the one perfume from Dolce n Gabbana(rase2 petang tu ketiak dah masam boleh sembur perfume plak)
9.namecard holder
10.voucher la senza (dpt mase register membership) dan metrojaya.
11.kunci umah
12. protex hand sanitizer


tag kedua dapat dari elyn, dan ena..ni pasal barang2 pertama yer..hehe menarik ni sebab saya pon dah hampir lupa bile saya beli barang2 kat umah saya tu..

1. Barang kahwin pertama yg dipakai
gelang kahwin..pakai time batal air semayang.

2. Barang elektrik pertama yg beli bersama pasangan slps sah bernikah dan dok sebumbung
mesin basuh!! yang lain2 sebelom kahwin dah beli..dan ade yang org bagi hadiah kawin

3. Barang pertama milik peribadi yang dibeli guna duit hantaran
duit hantaran habis bayar duit majlis kenduri kawin..serius! saya takde orang nak sponsor saya kawin,mak bapak pon time tu tak berapa senang sgt..jadi semua tanggung sendiri yer..

4. Barang peribadi pertama yg dibeli slps bergelar isteri
ape ek..serius tak ingat!

5. Barang mahal pertama yg dibeli sbg suami isteri (beli dgn capai keputusan bersama)
latio saya la kot..umah sewa lagi.

ok..sape2 nak buat dua2 tag ni silakan yer.

8 comments:

~ As ~ said...

aku pun suka C&K ...dari wallet, hbag & kasut...ahahaha... rasa nya isi hbag kita byk persamaan la..

fabulous.farah said...

cantik hbag~ suka!

fizamior said...

walawey!!! ko pun mcm aku daaaa.... beli handbag besor2 semua pun masuk sekali zasssss.... senang.... muahahahahaha!!!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku dah pernah buat dua2 tag ni..hikss..

liza said...

cantik handbag ko ni..terasa nak gak satu..hehe

senioritasara said...

c&k punye kasut sgt bessssstttttt...byk betul brg.bag i ada skali brg rafiq/pn melampau jgk tu nak selit2 dlm bag mama hahaha

Elyn said...

cantik bag u farah!! aritu masa beli kasut i dh usha gak bag cnk. nnt igt nk grab gak ni hehehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

serius momoy mmg suka C&K
handbag and kasut C&K the best la
waa... minat la latio sport tapi harga 100k ++ tak mampu momoy

Awards ~~thank you!