Thursday, April 1, 2010

Moving forward..

Terima kasih pada doa dan support anda..alhamdulillah saya rase lega sikit lepas dapat bercakap dengan GM saya..

walaupon die dah takleh nak wat apape pasal hal ni sebab bende dah pon jadi tapi saya lega sebab sekurang2nye die tahu something not fair happening to his staff and saya nak die tahu yang bukan 1 atau 2 orang yang komplen pasal bos cilaka tu..tapi lebih dari 3 orang dari team saya dah datang komplen bende yang sama ..so judge sendiri la kan..

moving forward..saya dalam proses untuk mintak ditukar ke team lain..saya tahu saya dah takleh nak kerja under bos yang sama sebab saya dah tahu taktik kotor die..sebelom terlambat, it's better for me to move out..i know i can do better dalam team lain..kalau bagi kerja saki baki (contohnye dah takde orang lain nak pergi meeting tu baru campak kat aku ) sampai bila saya nak jadi outstanding kan..i should seek opportunity kat team lain plak..saya dah tak perlu tunggu2 lagi dah..memang saya tahu tak kemana dan bende yang sama akan jadi lagi next year.

Now,i am serious..don't play play with me aa..

12 comments:

ummiKhayra said...

yep... betul2 farah... keep moving forward... jangan mengalah and mengundur ke belakang... chaiyok3

^wirda^ said...

oh igt nk tukar keje..hihi

CIK NANA said...

Insya Allah farah..
Rezeki di tangan Allah tapi kita kean usaha utk dapatkannya..
U're just on the rite track.
:)

Am said...

caiyookkkk!!!

Elyn said...

cayalah!!! camni la baru org nmpk kite tak mudah di pijak....

isabelle said...

oh yeah...jgn biar diri ditindas.
kalo diorg nak buat kecoh, byk lg tmpt lain leh cari rezeki.

Drama Mama said...

haaa betul darah. move forward. moga2 u dapat tukar team and show the boss that it's his loss!

yatie chomeyl said...

u go girl *bravo bravo*. at least your GM dah tahu perkara sbnr skrg ni

M.i.r.a.n.d.a said...

bagus la farah. at least u berani. saya rasa co lain pun byk mcm ni kan. co sy pun tak terkecuali. but until now team kami ok lg. nnt2 kalo kena tukar boss taktau la ape nasib pulak. hehe.

5577 said...

all the best dear..
insyaAllah ada rezeki u tu, rezeki kite dtg dari Allah kan, bukan boss2 semua.

bravo! tabik spring..

MOMMY NADIA said...

wahwah!!gud lah Farah,nanti I boleh contohi u..
yelah I quit from my 1st company pun sb boss c*L*ka tau!
siap GM dtg tanya nape..??malas nak beso cte aje..huhu neway all the best in future!
jgn main2 ngan girl power tau!!

Dayah said...

bravo...utk kepentingan diri sndiri...

Awards ~~thank you!