Tuesday, May 18, 2010

bile kena attend training...

2 hari kena attend training kat tgh2 bandar KL...baru nak masuk 2 hari berturut2 kena redah jam dalam KL dah rase stress sgt..patutla en asri tak tahan nak bawak kereta kat jalan bukit bintang tu pagi2..memang boleh hilang mood la satu hari..

semalam tak sempat lansung nak update blog..training jenis motivasi lak tu...byk btul aktiviti..terjerit2 sampai hilang suara di buatnye..

tp dengan bangannye saya sempat jugak curik2 pam susu untuk afif..dapatla 3 botol 3 oz siang td..fuhh..tiap kali ade training saya mesti risau..

1. takut takde tempat yang sesuai untuk mengepam..saya pernah pergi hotel yang suraunye takde tmpt nak cucuk plug..saya pakai spectra 3..so paham2 jela ek

2. takut takde mase nak mengepam..kadang2 ade sesetengah training sgt strict..takleh nak kuar sesuka ati.

ape pon halangan..saya akan usahakan jugak untuk mengepam susu..dahla stok susu ibarat kais pagi..makan pagi je..kalau tak pam memang takde susu la afif esok.


12 comments:

isabelle said...

tingat i dulu pun mcm tu. tapi dengan muka toya nye, i minta excuse utk pam susu. berani trainer tu x kasi???
ada yg melekat kat dinding kena lempang dgn i kang.

lin said...

teringat masa attend course kat hotel berjaya tu,petama kali pam susu dlm toilet..sekali baru tau ada je plug kat dalam surau...hehehe..yela solat kat surau shopping complex sblm tu.rupenye surau hotel tu ada je plug.

fabulous.farah said...

huhuhu..bagus la farah. gigih

yatie chomeyl said...

gigih nya u farah, i pun ken asemakin gigih gak pam susu ni... stok baby SN semakin nazak dah ni huhuhu

Am said...

aku paham camner spektra3 nih sbb aku dulu pun cam ko...aku pun penah pam dalam toilet bile dalam surau xde plug...aku ade je avent isis tp amatla malas nk pam manual bila dah guna letrik yg tahap tadah jer keke... yg paling lawak masa aku pg buat lab kat Nuklear Malaysia Bangi, masa tu time pose...ade officer ni cakap kat ku, 'ade ekk..mesin jait kecik..rajin awak jait baju' hahaha...aku senyum jer..

hijauoren said...

huhu..

aku ari2 ngadap jem cik farah oiiii.. dh lemau dh.. kat simpang heitech tu... dah ade pon jammed-mate gtu haaa.. =p

mmg stress giloss okie...

(eh tetibe komen sal jem lak, org len sume komen sal pam susu =p)

Elyn said...

perghhh jam nak masuk KL lai hazab!!! sbb tu seboleh2 i cari keje di pinggir KL je hehehe

:: m.u.n.i.r.a :: said...

farah....
happy nye bila dengar u bersungguh-sungguh mengepam untuk lil' afif!*clap-clap*
me?huhuhuh

CHeeSYaNa said...

teaming with passion ker? aku pon tensen everytime ada course.. so, aku akan pump sekali before masuk kelas, sekali time lunch n sekali before balik..

MOMMY NADIA said...

u still ada stock ke farah?
me..mmg kais pagi makan utk esok ..huuhuhu..
kdg2 bila kena g training cm u ni,I pump kat umah..tp time tu my lil boy dah amik separuh..huhuhu...
I use spectra3 too..tp tinggal office..miniE the protablelight one for training n spare at home..
walaupun bunyi mcm motor boat ..lantak!

Farah said...

yana:yezzza!!! training teaming with passion la hahaha

Mama Iman said...

sy punya stok utk syaza ni pun kais pg mkn pg. tp bila dh ada medela fs, dpt la tambah stok lbh 1-2 botol. sng guna fs ni sbb dia guna lithium bateri. cm hp. charge kt rmh siap2. smp sek, blh tekan je kt mana2. toilet pun blh (kalu surau penuh dgn pljr). lgpun dia ada handsfree. so on the way blk rmh, sambil drive dpt la sebotol 3 4 oz. very handy and practical for bz mom like us... heheh... cuba la....

Awards ~~thank you!