Friday, May 14, 2010

Madu saya..


sob sob...hari ni takde mood nak update blog..

hari ni en asri telah memadukan saya..kejap lagi die mintak saya temankan die bawak balik madu saya tu...huhu dah la dimadukan suruh teman bawak balik plak..melampau btul!

saya pasti kehidupan saya pasti berubah selepas ini...mesti en asri akan sentiasa berdampingan dengan madu saya tu je nanti..mesti mana je die pergi..die nak pergi dengan madu saya..sah sah saya dan afif ditinggalkan berdua huhu..

nak tau sapa madu saya?

ni la die....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


22 comments:

salina said...

alhamdulillah..dah ada 'madu' farah ni... :p

Ummi said...

Oh Dear;

Bawak bersabar banyak-banyak, Kalau sekali terkena dengan "si dia" ni, Cik abang memang tak boleh lupa....

yang pernah dimadu berkali-kali dan dalam planning nak dimadu lagi

azzamoro said...

takpe.. ade mende lain yg madu ko neh tak bleh bg.. akeke

liza said...

takper farah..bila aku tgk madu ko ni..ko lg cantik..giler gelappp madu ko ni..hehehe

MeL MikaiL said...

alamaks! dulu my hubby kaki superbike gak. salu naik genting, cameron, thailand ngan geng superbike dia. bila dah ada mika dia jual superbike tu sbb i bising takut psl naik bike laju2 takut accident hehe..

tapi attitude org naik superbike ni bkn macam mat2 rempit yg xbersopan santun di jalanraya. cuma yg takutnya superbike ni lajuuuu!

Hidayah Shafiruz said...

'Madu' farah xpandai masak, xboleh mencuci, xboleh kemas umah, dan xboleh mcm2 lagi - for sure! So no worries! You will be always no 1! (",)

fiza said...

Cantik & mantop madumu farah...ahaks...my hubby memang minat giler ngan superbike nih. Tapi blom ada rezeki dia lagi nak beli.

Elyn said...

perghhh berkilat betui madu u farah hehehee

Hanz said...

Lepas ni habislah madu u ni dok perabiskan duit untuk maintenance dier...me pun dah lama dimadukan..baru skarang ditinggalkan kat rumah MIL, mua-ha-ha..bahagia hidup!

Drama Mama said...

madu itu adalah tak se-HOT you okeh farah! hahahaha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

5577 said...

ahahaha.. best best, berkilat i like..
:D takpe madu ni leh naik berdua..
kalau sakit ati leh bising2 je kat madu ni comfirm dia tak jwb blk.. madu yg berhemah..

aNnAsUe'G said...

madu u tu tak berapa hot la farah. malam2 die tido luar gak. haha.

atulhani said...

huh.. laki aku awal2 dah pasang niat nak madukan aku dengan sape tah namanye.. Haa... Dyna Harley Davidson.....

MamaDamia a.k.a Haiza said...

u tetap terbaik la Farah.Madu u tu kalau hubby u suh tolong urut2 badan dia for sure madu u takleh buat punya...menyakitkan badan lagi adalah kot sebab kena terbongkok2 hubby u tu bila kuar ngan madu hitam u tu...hehehe

Farah said...

salina:alhamdulillah..tp madu yang ni i tak dapat la payung emas hahaha

ummi:hahahaha u pon byk2 sabar ek :D

azza:ekekeke btul2 byk kurang die tu

liza:hahaha tula aku suruh pilih cerah sikit die taknak

Mel:i hope macam tu jugak..husband i pon jenis hati2..insyaAllah mintak2 die sentiasa selamat

Hidayah:yeke? ahaha i lap u la dayah.

fiza:takpe fiza..pelan2..kitorg bajet nak beli 2nd car..tp tak larat la nak tanggung to1/parking/minyak pastu..so budget pergi ke motor la.


elyn:hahaha hari2 kena lap tu!

hanz:itulaa husband i dah bajet2 dan shopping but la..jaket la. haih..maintanance tak masuk lg.

bai:hahahaha i tetap menten hot nyah!

farah:itulaa nasib baik madu ni takleh nak menjawab balik.

G: hahahahah btul2..kesian die :P

atul:waaah sedap nama madu ko..pasti lagi hot!

haiza:ahahha i flexible..byk bende leh buat.

Nur said...

lamanyaaa x tinggalkan jejak..hehehe..

takpe, madu yg ni bley tolerate lg..silap2 boleh beronggeng berdua g genting heheheh..afif kena diswastakan la kot kejap..:P

Jiey Mien said...

Bagus la tu Farah.. Young at heart..
=)

mummy_adam said...

macho lah madu u nie :) tp x sehebat u..

isabelle said...

kalo asri lebih2 dgn madu u tu, u suruh je dia tido dgn madu tu.

CiKaYu said...

jgn risau madu ni hanya tuk menuju ke destinasi je.....

Superstar said...

hhahaha bikin suspense!!

mancet said...

adeh..sgt hensem madu ko nih

Awards ~~thank you!