Wednesday, May 5, 2010

Cerita dalam kain in public-inappropriate la ok

Saya terterjah la ke satu lingerieshop ni...saje je la nak cuci2 mata mane la tau kot2 berkenan di mata boleh beli satu..

tapi saya termenyimpang plak ke tempat lain iaitu ke forum yang juga di bawah satu payung lingerieshop tadi..ok fine sebab nak tahu forum tu share pasal ape...maybe ade pengumuman promosi ke dari tuan punye kedai dan saya expect tuan kedai ni restricted la untuk perempuan je yang join ke..saya pon register la ....

bila bukak discussion forum yang ade bukan takde discussion topik lain..ade jugak..tapi tak semeriah yang satu ni la..hmm ape yang boleh saya katakan discussion lebih tertumpu kepada berkongsi hal dalam kain rumah tangga...very detail ok ...bagi saya tak elok la nak share cerita dalam kain dengan sangat detail dalam forum..serius k..dah la sharing2 tu plak between laki orang dan bini orang dan ade plak yang belom kawin plak tu...pastu yang kite tak kenal plak tu...very inappropriate la ok..malu tau!

i know..i know..sharing is caring...tapi this one is not acceptable la..kalau nak share between frens (kalau lelaki dgn lelaki ,pompuan ngan pompuan )..okla kan but still not in public la..ni ntah sape2 je..sekali yg kite dok reply2 dalam discussion tu opismate lelaki kite (yela dalam forum kan semua nama samaran) haaa tak ke naya..plus dah la yang giat berdiscuss tu semua plak org2 melayu..haihh malas nak katela.

apape pon ni adalah pendapat saya lah yer..saya tak kisah tuan punye forum tu nak promote barang2 die melalui forum..tapi membiarkan topik2 discussion pasal hal dalam kain antara lelaki dan perempuan ni agak menjelikkan bagi saya..sekian terima kasih.


p/s:saya tak tahu camne nak meng unregister kan diri sendiri dari forum tu..ade sesape tahu ke?


12 comments:

C!kpuanmuda said...

forum apakah? meh share meh.. *kepochi mode*

Drama Mama said...

haaa forum apa farah? hahaha. ermmmm memang inappropriate lah kan. i pun taktau camna nak "un-register" dari benda2 camtu, takleh nak tolong. ignore ja lah. :-)

Farah said...

okla okla kang ramai lak yang tanye ni forum mane..sila terjah sini yer:

http://mrslingerie.ning.com/forum

tapi kena register dulu la yer baru leh join.

~ As ~ said...

mmg lah kita dilarang utk share cerita suami isteri, tu org takde didikan je buat mcm tu ...

isabelle said...

i terkonfius jap. mula baca title.. ingat citer ttg kain dalam (petti coat)..rupanya citer dalam kain ekk?
hehehe...ape-kah yg diorg smpi ber-forum tu? x faham la diorg ni

CikLilyPutih said...

nak tau gak forum apa tuh!

Farah said...

tima kasih isabelle..saya dah btulkan..hahaha biasala bahasa i bukannye btul sgt.

Elyn said...

ahaks farah.... igtkan i sorang terkene!! rupenyer u pun..... nk unregister tak jumpe tu...

CIK NANA said...

haish..
keterbukaan yang melampau.
;)
kena tutup2 sket..

Fid said...

ustazah saya pernah pesan
kalau jumpa org seumpama tu sila jauhkan diri bcoz depa SAKIT..

fabulous.farah said...

huhu..orang kita memang suka benda mcm ni..blog yang suka cakap pasal benda ni pon biasanya glamor=)

lin said...

hai..kita nk share cite ngan kwn baik pun tak sanggup..simpan sendiri2 je...ni bley plak dorg selamba cite sesama sendiri eh...apedaaa

Awards ~~thank you!