Wednesday, May 26, 2010

Demi sekeping kertas..

hari ni adalah hari saya terpaksa renew insurance kereta dan roadtax..nampak perkataan terpaksa tu hahaha..yela terpaksa kluarkan duit yang banyak demi sekeping kertas yang nak di tampal depan cermin kereta..adehh!

okla terpaksa pergi bertapa kat mana2 gua sebab nak menahan diri dari menjejak shopping complex atau menjenguk onlineshop untuk satu bulan..huwaaaaaaaaaaaa!

p/s:mak ajak pergi Jakel plak jumaat ni..macam mane ni???? ha tolak kang jadi anak derhaka plak *alasan!*

10 comments:

isabelle said...

jakel shah alam ye?
haaa..apa lg farah. swipe jgn x swipe!

~ As ~ said...

hahaha... renew setahun sekali je pun..tp shoping jgn setahun sekali jg...

fabulous.farah said...

hahaha..g teman je lah..jangan join sekali=p

eiNa said...

haha..samela kte,bulan ni renew insurance kete+roadtax.. huhuu.. pejam mate tak nak tengok shoping complex bleh?!

p!nkerton said...

hahaha kat kl ni takde tempat sesuai nak bertapa weh *alasan*

Izan Ishak said...

shopping tetap kena shopping farah..

liana said...

hehehe..tu lah farah...setakat sekeping kertas nak tepek kat cermin tu kdg2 makan riban2 kan...x per jakel bukan ada sales ker...mesti bleh lg tuh..hehehe

liza said...

mmg tension bila kena bayar insuran n roadtax keta..hehe
aku pun ingat nak gi JAKEL..tapi bulan depan..gaji bulan ni nak digunakan tuk hal lain..

Jiey^Mien said...

jiey dh lama tak shopping coz still nk stabilize things up lps unpaid stgh thn..
:P

syira said...

me..main kutu utk road tax :)
nak simpan sdn. bhd..mcm xyakin je. heheee

Awards ~~thank you!