Monday, May 31, 2010

Diari rempit # 1


Cuti 3 hari memang sangat menyeronokkan rase macam tak puas lak..takpe2 bln 6 nanti ade cuti lagi kan hehe..

On Friday,sempat jugak kluar dating dengan daddy afif tengok movie Prince of Persia kat Bukit Tinggi..kami tengok midnight movie.

Afif saya tinggalkan kat mak kejap..dah makin senang nak tinggalkan die skang sebab die dah tak carik nenen time tido..meaning kalau saya takde depan mata die boleh tido sendiri.

So ni adalah kali pertama sejak bertahun2 kawin (mcm byk sgt tahun kawin) saya merempit ngan daddy..hahaha pengalaman pertama adalah agak cuak sikit sebab dulu merempit ngan kapcai..takdela laju sgt pon..plg habis 80km sejam tapi dengan suzi (kitorg panggil motor suzuki ni = suzi)..daddy bawak lebih 120 km sejam dalam kawasan bandar.

so lepas ni destinasi merempit ke mane plak ek daddy? kite lunch kat umbai, melaka nak?

oh sebelom tu kena la prepare beli jaket dulu ek muahahaha..

tudung jugak kena ubah style..untuk tujuan merempit tudung ariani adalah tidak seswaaii..rosak habis awning tudung! kite tukar style pakai anak tudung syria plak ek.

15 comments:

atulhani said...

wawahhh.... dia dah ada "suzi".. best tuh boleh merempit...

Elyn said...

haha sempat posing tu... siapa yg snap tu farah?? afif ke?? huhu

mummy_adam said...

hahaha.. best, best..boley p dating selalu :)

nieda said...

wow tgk muka farah yg teruja naik motor..best boleh peluk kuat2..haha

~ As ~ said...

huuuu ingat zaman ku merempit ngan laki time blm ada anak dl... 120kmj... dah halal ok, peluk kuat2 tak pe...hehehehe

Lady of Leisure said...

haha u rock babe!!

MeL MikaiL said...

babe, kasi tonggek sket montot tu hehe ;P

^wirda^ said...

hah..nanti nyanyi lagu :kuuuu jejakkk...(edisi kristal)

best jugak dating mcm zaman moda2 dulu kan?

iEfa said...

tk cukup menonggeng tuh kak...nk merempit kene tonggek sket..hihihiih gurau ajaak.... :D

---hubby tkla beli motor besar sbb dier kate dier rendang...tk sesuai....huwaaaa----

5577 said...

alaaa farah asal takde post tonggek ni.. :P
i pun pi tgk midnite khamis lepas tgk prince of persia..

p!nkerton said...

wahaha best2 naik suzi hehe ;)

azzamoro said...

tak boleh blah aa tengok pic ko neh... macam orang mude.. keke

eh dah tua ker kite.. haha

aNnAsUe'G said...

nape saya pulak yg rasa gayat tak pasal2 neh? haha!

Farah said...

atul:hahaha melekat nama suzi tu.

elyn:ekeke adik i lerr..afif dah ngamuk2 nak ikut time tu hahahaha

ena:bley bley..tp sian afif kena tinggal.

nieda:hahaha muka jakun

As:ekeke memang time rempit tu peluk kuat2..cuak btol!

lady:jom rempit sekali!

mel:hahaha ade gamba tonggek tapi ai maluuuuu

wirda:haha bes..sekali sekala jadi tak sedar diri dah ade anak nak rempit lagi.

iefa:hahaha gamba tonggek ade tp malu nak letak

farah: so-so la citer die..takdela bes sgt

fatih:ekeke sakit gak bontot mula2 ni..seat keras lagi.

azza:hahaaha muka excited tu..aku sentiasa perasan muda

jie:ekekeke aah seat belakang tu memang tinggi.

fiza said...

Bestnya dpr merempit dgn motor beso (^_^).

Awards ~~thank you!