Tuesday, May 25, 2010

saya betul2 busy

bukan nak merungut tapi mcm rase ade yang tak kenala hidup ni satu hari sebab tak update blog dan tak terjah blog kawan2 hahahaha..

Macam mane nak update?? kerja bukannye duduk diam2 kat opis skang..banyak atas jalan..pergi sana pergi sini..anta barang..pergi meeting..pergi training..jadi runner pon ade jugak kadang2..jadi kalau yang tak reply komen tu jgnla terasa hati yer.

lagi sedih kadang2 kena lunch dalam kereta..sob sob sob..takpe2 kena bersyukur..sekurang2nye saya dah di beri byk tanggungjawab skang..bukan makan gaji buta je..pastu best jugak tgk duit claim masyuk hehehe..

eh nak tanyela..cek nuffnang ni berapa lama kena tunggu lepas kite cash out?? ni first time saya cash out kan ..so sesapa yang ade pengalaman sila share..tq!



7 comments:

Intan said...

Intan pon belum dpt lagi yg 1st cash out dulu...dah lah tu hari tu baru pihak nuffnang kata den punyo payee name salah. Sebab den tak lotak "binti"...sabor je lah ye.

Hari tu lupa lak sape ntah kata, kalo nak cash out duit nuff nie seeloknya buat hujung bulan coz kalo kita cash out early, depa nie totap akan tgu hujung bulan utk proses bagai.

So after that should be in one month time la kot...den punyo dah lah salah now kena tgu hujung bulan nie baru depa akan proses balik :(

Hee hee, tapi kan hujung bulan nie nak buat 2nd cash out pulok...senyum lebar nie, alhamdulillah :D

:: m.u.n.i.r.a :: said...

oooo ku sedari ke 'senyapan'mu di dunia maya ini!
sibuk riupa-rupanya!
take care farah!

Elyn said...

ha mcm intan ckp tu elok cash out akhir bulan farah. so cepat sikit terasa duit masuk. ekekek ko tggu lai 1 mnth la baru dapek cheque....

isabelle said...

wahhh..kencang gak u ye?
i punya xtau la bila buleh cash out. hahaha

anyway, slmt meneruskan kesibukan. i ni sib baik mc. kalo x, harus sibuk gak..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku hr tu sebulan br dpt.kena cash out hjg bulan.aku pun tengah menanti2 duit dr 2nd cash out.hehehe

Farah said...

intan:ooo i dah cash out kan dari hujung bulan lepas..so harap2 hujung bln ni dapat la..hmm macam mane u tau pasal tak letak binti tu?? diorg email ke?

munira:yela munira..kadang2 tak sempat nak tinggal komen.

elyn:hehe ok..nasib i cash out akhir bln lepas.

isabelle:hahah mane de kencang..setelah setahun lebih blogging ni baru dpt.

eliss:yang untuk bln ni lagi beberapa sen bleh cash out..harap2 sempat la sampai ujung bln ni.

Intan said...

Ha a farah, diorang email...masa baca tu rasa adoiii "part binti" tu pon jd masalah ke...sabor jelah ye.

Awards ~~thank you!