Friday, June 25, 2010

Bila susah hati..

makan pon tak lalu..tapi satu bende je yang lalu...shopping!!

hahaha tapi skang adalah musim berjimat cermat jadi takleh shopping..hmm tapi tangan ni gatal jugak nak bukak onlineshop..kalau shopping baju -baju raya untuk afif takpe kan??

eh pose pon tak lagi sibok nak carik baju raya anak plak ek..alasan nak membeli sebenarnye..

sila recommend onlieshop mane baju cantik2 dan murah..tima kasih!

4 comments:

fiza said...

Hehehe...biasalah tu, shopping tak dpt di pisahkan dgn wanita. I pon suka shopping online baju anak, ada yg jual murah ada yg mahal, kena pandai compare harga.

Drama Mama said...

haaaaaaaaaaa!!! retail theraphy is the best theraphy kata orang. hahaha. i pun over tau...da dok start shopping raya padahal posa tka abeh ganti lagi! next week kena start gak by hook or by crook!

http://twinkywinykstars.blogspot.com

Hanz said...

Farah, recommend Lil Danzell. diaorang tengah sale & so My Baby Pit Stop. :)

isabelle said...

kalo part online shopping ni, i x dapek nak nolong. but hey, it really helps to reduce stress.

Awards ~~thank you!