Monday, June 28, 2010

Busy Monday and cute babies!

Happy Monday everyone!

ye ye tahu sebut monday je semua macam sangap je kan..tapi hari ni pepagi lagi saya dah kena meredah KL yang jam sebab ade meeting di Berjaya Time Square..so saya takde mase nak ber blues di pagi isnin sebab dalam meeting kena present plak hahahha

Ni baru sampai opis..bukak laptop je teringat blog yang tak berupdate beberapa hari..

Our weekend memang padat setiap minggu..weekend lepas ialah aktiviti melawat bayi2 yang comel...tenang sungguh dengan bau baby yang baru lahir ni..haihh bila tengok baby mulala hati tu teringin jugak hahaha..


Sepupu saya....Muhamad Syahir Asham ,2.3kg

Anak sedara...Balqis,2.9kg

Ade satu lagi baby yang saya lawat..iaitu anak sedara jugak..Imran bin Zaki,3.4kg tapi gambar takde sebab time2 plak kamera habis bateri huhu...

Saya rase bila diorang besar kan..mesti belasah je main panggilan dengan nama..takde main pangkat2 dah sebab pakcik dengan anak sedara beza umur seminggu je..

Weekend ni pon aktiviti kami padat lagi la nampaknye..ade 2 jemputan birthday party dan 2 jemputan kahwin..harap2 saya dapat attend semua.

9 comments:

mariaariffbaby.com said...

kita pun suka bau baby..
sedap kan..

ha ah..sekarang ni dah takde ikut pangkat...
cuma if ada org tua..tuh yang selalu ke remind by them

e.l.i.s.s.m.i.e said...

terbau2 pulak haruman baby kat sini :)

Drama Mama said...

suka gak bau baby! heavenly...nyum nyummm.. haha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

yatie chomeyl said...

bila nk jumpa baby SN pulak? hehe

liza said...

aku mmg teringin nak baby ni babe:)

Nurhayati said...

wah sronok nye tambah ahli kuarga.
rindu bau baby.. beshhhhh

Farah . 5577 said...

aah.. best kan bau baby..
i likee! aqilah masih ada sket2 lagi bau tu.. setiap hari cium sblum ilang.. heee.

LIP (^_^) said...

bau bayi ni bau syurga..dari apa yg sya baca.. :)

azzamoro said...

aku nasihatkan ko, tunggu anak ko dah pandai cakap n paham bahasa baru boleh ade baby lagi.

nasihat ikhlas ni.

betul ni.

kalau taknak miserable mcm aku. keke

Awards ~~thank you!