Monday, June 7, 2010

Musim orang kawin dah start


Cuti skolah dah bermula..patutla jalan lengang je pagi ni..heaven sungguh memandu tanpa jam di pagi hari..

oh banyaknye jemputan yang saya kena attend cuti skolah ni..bukan takat jemputan kawin je..jemputan birthday pon ade..harap2 saya dapat pergi semua.

sebelum terlupa..saya nak upload gamba wedding kawan saya,Azee dari skolah convent dulu..yang menariknye,die kahwin dengan budak sekolah saya dari MRSM..hahaha kecik je kan dunia ni..pusing2 kat situ jugak.

pengantin perempuan yang berseri2..
geng2 kelas 3A dulu..ni pon tak cukup korum ni.
alamak jauh la plak gamba pentantin..

hehe mona pon ade...muka i dah serabai..tu adalah kali pertama dan terakhir pakai tudung ala2 situ tu..tak sesuai sungguhla hahaha

11 comments:

~ As ~ said...

farah, lawa apa ko pakai tudung siti tu...nmpak elegan gitu.. -serius tau-

Elyn said...

tgh musim org kawin...... so bj kurung pun kene punggah ekekek

azzamoro said...

dia kawen ngan sape wey budak maktab??

nieda said...

jelesnya, nmpk kurus tau..selamat pengantin baru utk kwn awak

liza said...

lorrr..ko jumpa mona..dia duk mana skrg??sejak lepas kmpp dulu tak jumpa dah minah tu

shakeymirza said...

baru terdetik dalam hati rasa cam cantik je farah pakai macam tu..tibe2 dia plak ckp tak lawa...
betul la cakap as..
memang ok.. lepas ni farah leh pakai lagi...

lily lotus said...

bulan orang kawen ni dah macam open house masa raya kan..

5577 said...
This comment has been removed by the author.
5577 said...

wah.. mmg kecil dunia kan. best jer kalau dpt jumpa kwn2 lama blk kan..

aah i pun rs ok jerr u pakai tudung tu, cantik jer.. :D jujur~

isabelle said...

ala2 mengikut tema gitu...
sib baik pengantin laki x terpandang u. dahla sama lawa dgn pengantin pompuan.hehehe

Farah said...

As & Shakeymirza:hahahha mane de elegan weiii..korang ni kan kena pakai spek tau.

Elyn:yaaaa..time memunggah baju kurung la ni..dah la sikit je baju kurung i ade

azza:hazril..aku tak sure la kelas mane..tp die geng2 ricet tak silap aku.

nieda:sapekah yang kurus? saya dah gain weight laa huhu

liza:die dok umah mak die kat klang hehe..

liy:yeazzaaa..takyah masak hihi

farah:aah tula i pon terkejut bila nengok pengantin lelaki..alaa tak berapa kenala i pakai tudung tu..macam pelik sikit

isabelle:hahaha ko ni agak2 nak sama ngan pengantin yang cun melecun tu..tak berapa sesuai la tudung tu..aku rase maybe sebab inner die cerah sgt.

Awards ~~thank you!