Wednesday, June 2, 2010

Susah hati..

Biasala dalam hidup ni memang ade masa senang dah susah..saya anggap ni adalah masa susah saya..

Saya harap Tuhan permudahkan segala urusan saya dan tunjukkan saya jalan yang betul..

I'll be strong for both of you..


p/s: ade department IT mane2 company nak ambik pekerja tak? saya pekerja yang berdedikasi dan komited hehe

21 comments:

Hanz said...

naper farah? prob kat opis? banyak2 sabar2 ya...my opis ada kosong, nak ker? :>

MRS. K said...

sabar okey!

isabelle said...

sabar ye farah. it will soon come to an end. (kemain ko nasihat org, isabelle!)

Jiji said...

sini resume

rumadatme_g@yahoo.com

salina said...

kenapa ni farah...apapun, be strong ok...kita wanita kan sememangnya KUAT

Lady of Leisure said...

be strong.. i tau u pekerja yg dedikasi, insyaAllah jalan akan dipermudahkan olehNya

ety said...

hye kebetulan i pun department IT..tu la biasa la kat tempat kerje..mcm2 politik ada..sabar yer..

MeL MikaiL said...

psl keje ke babe? sabar ye..

atulhani said...

sama lah saya pun tgh susah ni.. but life must go on.. be strong bebeh..

Elyn said...

pasal keje ek?? sabar ye farah.

fizamior said...

nape? prob keje yea? sabar darling.... aku doakan ko! :D

aNnAsUe'G said...

manusia tak lari dr masalah, cuma berbeza2 je.
sabar ye farah. hopefully semuanya dipermudahkan. amin.

Drama Mama said...

meh keja kat penang lah farah...i suh my hubby rekomen. hahaha. be strong k dear. biasa lah ups and downs hidup. Tuhan bersama orang2 yang bersabar. :-)

http://twinkywinykstars.blogspot.com

^wirda^ said...

ko bhgn IT ek? aku igt engineering. uhm uhm nk offer kat tmpt aku pun, rasa mcm mengundang kesengsaraan lg je..hahaha

iEfa said...

dunno da situation..aper2 pon moge byk besabar jek laaa...tuh jek mampu ckp..huhuhuhu saye doakan moge2 ilang segale kesulitan...

hijauoren said...

huish! jom join aku jd FTHW huhu

CIK NANA said...

Chaiyooo farah!!!
Takmau sedih2..
I was once trapped in dis kinda office politics but trust me, after everything is settled.. u'll find the great value of urself!!:))

LuC_SaVaRD said...

babe.. antole cv kat I.. marinasepeai@yahoo.com

azzamoro said...

babe, try mintak kat comp aku. skang ramai yang resign. ko masuk website office aku tengok career.

tapi cume jauh sketla dr umah ko. try ahh

mummy_adam said...

sabar yea.. i faham :(

5577 said...

psl keje ye farah?
saba yee... tau u kuat!
i pun masalah keja gak laa, tu yg last pikir masak2 i pilih utk cube freelance ni.. insyaAllah ur shining time will come too..

Awards ~~thank you!