Tuesday, July 6, 2010

Afif's new ride!

hehe ingat daddy je ke ade new ride?

afif pon adelaaaaa..

lagi canggih ok..boleh lipat2 masuk dalam bag..daddy ade? takde kan?


hahaha kitorg jarang gile ok beli mainan untuk anak bujang sorang ni..gile kedekut la mama ngan daddy die..

2,3 menjak asikla belila hadiah untuk anak orang...sian kat afif..kasik chancela sekali sekala plak kan beli untuk die.

daddy afif la ni..orang suh beli buku..die beli mainan.

masuk toy city..nampak plak skooter ni..ecehh macam skooter betul je..dah la kena kayuh ngan kaki.

tapi yang bagusnye leh lipat2..senang bawak gi umah nenek atau balik umah tokma nanti..


jadilaaa..sebelom die pandai kayuh basikal kan..tahun depan baru kitorg belikan basikal plak..buat mase ni afif kayuhla ngan kaki dulu yer hahaha


14 comments:

Elyn said...

afif ade new ride, mama lak bile nk buat entry dpt new tet tu hehehehhe

MRS. K said...

tet?

Farah said...

elyn:teeett! takleh heboh..bahaya!

mrs k:hahaha

Drama Mama said...

comelnya scooter dia. tetiap ari la afif dok naik eh? hehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

littlehumblelynn said...

any good news farah?

Farah . 5577 said...

dpt new ride.. :D
mama lak new tet?
apakah tet itew?

CiKaYu said...

menarik ni farah....

fizamior said...

new tet???? apakah itu? bikin kontroversi elyn...hahahaha....

afif, nanti aunty nak pinjam scooter afif boleh? :D

iEfa said...

wah2 afif pandai gune tak...nephew saye pakai kejap tknk dh..so tk jd beli tuk sarah :D

eiNa said...

woww.. cool!!!

mariaariffbaby.com said...

wah..menarik la this ride!
kat mana beli ek?

azzamoro said...

ko dpt ape farah? nape elyn tau nape aku tak tau? huhu

atulhani said...

new ride afif nama apa? yelah, daddynyer new ride bernama suzi...

Farah said...

maria:kitorg beli kat toy city alamanda..toy city ade byk outlet..tryla tgk kat outlet yang lain jugak.

atul:hahaha nnt afif pk nak bagi nama ape

Awards ~~thank you!