Wednesday, July 7, 2010

Party!Party!Party!

setiap minggu ade birthday party..dan saya plak memang seronok nak pergi..

satu sebab suka tengok afif berkawan dengan budak2 hampir sebaya..

dua sebab suke jumpe kawan2 yang sama2 membesarkan anak hampir sebaya..banyak je bende nak borak ek!

tiga..suke tengok kek birthday yang comel2 dan sedap serta makanan lazat2.

elyn! nak nasik lemak sayur kangkung lagi!

liza! dadih ko sedap..rugi aku tak tapau byk2 hahaha

ok ok meh la layan gamba byk2 kat bawah ni..malas nak citer banyak.


Wafiq birthday party on 3rd July..


semuanye blogger..me,eina,azza,farah5577,elyn n liza..alamak liza,gamba ko separuh je..sowwy


azza..anak ko buat ape tu?

Wafiy birthday party on 4th July..


birthday boy..

dengan tuan rumah..liza ni skolmate,dormmate,geng ponteng prep,geng hindustan dan sifu subjek kimia saya hahaha

azza n alyff si pipi labuh.. rambut tu takyah pakai gel pon dah cacak tau!
jumpe elyn lagi..kali ni baru dapat borak..mase party wafiq die sibok layan tetamu ramai yang datang sampai tak sempat nak berborak pon..

ni pon skolmate jugak..naiey dan anak daranye..
Am pon ade..seronok dapat borak2 ngan ko.

tak tahu ape kes mama ngan daddy afif nak tayang perut afif tu..

anyway,thanks to elyn dan liza sebab menjemput kami!










9 comments:

semut-terbersin said...

haa nanti jangan lupa datang birthday party aariz plak yeh

Farah . 5577 said...

best best.. ! mmg nasi lemak kat party wafiq sedap..

alaa, xsuke laa berdiri sblah farah mesti nmpk sgt gemok, ahahaha, ceh dh gemok nak kecoh plak kan.. kihkihkih.. kidding tau.

aah suke gak bday party..! dpt anak2 n kite bersosial dikalangan ibu2. :D
nnti bday party cik kenits saya pun dtg tau~

Drama Mama said...

hahaahha afif kena tayang perut. hiks

Elyn said...

haha nasik lemak tu tak buat korang ngantuk ke?? nasik lemak tu makcik aku masak. next time kalau ade camni aku suh die masak lai ek gegege. eh farah thanks dtg ek.

lily lotus said...

hehh..seronok berparty! senang anak2 dapat kawan

senioritasara said...

bestnyeeeehhhhhhhhhh.afif...i can see ur belly button

yatie chomeyl said...

kalau i jd buat kenduri aqiqah baby SN , dtg gak lah eh..bleh kita jumpa :)

isabelle said...

waaa...i xdpt pegi bday wafiq tu:(
cewah..azza dah kembali on track..bersosial bersama kwn2.hehe

Farah said...

ila:okehhh!

farah:hahaha okla pasni i taknak berdiri sebelah u la..tula hopfully kite leh bersosial selalu

bai:itulaa sian btul

elyn:tak ngantuk pon..balik leh singgah alamanda plak hahaha

lily:aah laa..bile kite nak jumpe plak?

sara:ngeh ngeh ngeh :P

yatie:bolehhhhhhhhhh..tp adakah di kelantan?

isabelle:ekekeke azza mane leh duduk umah lama2..saiko jadinye hahaha

Awards ~~thank you!