Tuesday, July 27, 2010

Bile tak cukup tidor...

Mata dah jadi macam hantu..merah menyala tahan mengantuk punye pasal..pastu mula la hidung plak berair..meleleh tak berhenti2..kang ambik ubat selsema kang tidor plak tak sedar2...jerawat pon dah naik huhu mencik!

Oh ya..a few days ago lawat la blog lea..die ni adik my fren sebenarnye ..dari kecik dah kenal die..dari zaman die pakai spek tebal lagi hihi(jangan marah haa lea..kak farah rase awak sangat comel pakai spek tu kecik2 dulu)..ok melalut dah plak..ha kat blog lea ade cerita pasal satu produk ni..berasaskan berry..sila la pergi jengah blog die untuk lebih lanjut yer..atau pergi sini terus http://www.monavieessential.com/.

so siang td..sambil buat kerja sempat borak ngan my fren kat menara T*...lahai tak sangka la plak die jadi dealer monavie..uishh semangat btul die cerita pasal produk ni haha sampai saya terpengaruh nak membeli..yela kan anything yang boleh mencantikkan kulit..yang boleh boost up tenaga..especially produk2 kesihatan memang saya berminatla nak dengar ...member plak bawak stok barang time tu..hah terus letak depan muka saya satu botol..suruh amik jugak..boleh bayar 2 kali katenye hahaha..so hari ni saya pon bawak balik la satu botol monavie..dah cuba minum sekali and rasenye hmmm niceeeeee....takdela terlalu manis yang macam pati prune brands tu..

Ok Kite lihat ape resultnye after a month...hehe adekah kulit saya jugak akan berseri2?


11 comments:

Diyana Zulkifli said...

bol3h kuruskan badan tak?hehe.ke jus ni mcm bidadari tu ek?nnti review la lagi,psl produk ni ek..mana tau berminat pasni.:D

Drama Mama said...

ahh i pernah baca ni kat blog lea. sedap eh? kalau cantik kulit sanggup ja kan farah. hehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Elyn said...

farah bape satu botol?? aku pernah baca gak org mnm ni!! mcm menarik je...

atulhani said...

nanti update review ok.. hehe.. untuk kulit, saya skang amik NH collagen. Sgt sesuai utk orang yg tidur tak menentu macam saya. Rasanya, mmg nampak improvement.. nanti saya share dlm blog bila dah dua minggu consume...

fizamior said...

ok nak tau sebotol bape hengget

Lea Shmea said...

ohhh sampai hati kata kita pakai spec tebal. hahaha.

ha nanti kalau dah ada result, bagitau k!

mariaariffbaby.com said...

mahal tak awak?
untuk kurus pun ada tak dalam list?

isabelle said...

wah..ini sudah menariks!
mcm gedix lak nak try

p!nkerton said...

aku pun mmg tgh berpikir2 nak consume monavie ni, mcm menarik kan. kalo berkesan bagitau ye :D

Farah said...

diyana:alamak ahkak tak tau la boleh kuruskan badan ke tak..nanti tanye dealer.

bai:sedapppp...hahaha betul! nak cucuk botox takleh..haram..so kena jaga pemakanan la kan atau amik supplement.

elyn b fiza:harga 100++ la...tak berani nak reveal harga sebenar
sebab member aku bagi harga dealer.

lea:ahahaha..ok ok kak farah pon nak kulit cantik berseri jugak macam awak

maria:hmm bagi saya mahal la jugak tapi kalau berbaloi untuk kesihatan dan boleh cantikkan kulit mmg worth it la kan..untuk kurus tu sayatak sure..tp dealer saya dulu memang berisi sikit tp skang dah kurus.

isabelle n fatih:mari2 try! cubela sebotol dulu.

hijauoren said...

oi ko ni cepat betol terpengaruh ek.. dan2 tu borak dan2 tu bwk stok dan2 tu ko bli ek..

Awards ~~thank you!