Monday, July 26, 2010

Ya Allah permudahkan la urusan ku..

Minggu ni jadual saya adalah sangat sangat sangat padat hahaha..serious,rase macam nak belah badan kepada 4 kalau boleh...ade 4 tender yang saya kena hantar pada minggu ni sambil kena rempit ke sana dan ke sini untuk meeting dengan customer...huwaaaa!

saya tak tahu macam mane nak bahagi mase ni tapi saya harap2 Tuhan permudahkan segala urusan saya semoga semuanye dapat saya laksanakan dengan baik..amin.

Alhamdulillah..minggu lepas saya dapat panggilan lagi satu interview which will be held at 4 pm today..sebab kol 4 tak habis kerja lagi so saya mintak half day la senang kan..

Ada sedikit cuak sebab dah lama tak kena interview face to face kan hahaha...

Anyway,weekend saya minggu lepas adalah dihabiskan dengan membuat kerja di rumah...mintak maaf kat yatiechomel sebab tak sempat nak pergi majlis akikah baby SN..tapi sempat jugak lari kejap pergi Charles n Keith carik kasut untuk interview ni..saje alasan padahal kasut skang elok lagi hahahaha shopping tak sampai sejam..rembat je ape yang berkenan di hati..tengah sale skang sila la pergi beramai2!


eh..eh..bukan yang ini..gile hape pergi interview pakai kasut macam ni hahahaha


ni baru kasut sesuai untuk pergi interview...

Wish me luck yer!

17 comments:

saudah said...

good luck

isabelle said...

hehehe. nak terkuar bijik mata tadi i terbayangkan u pakai kasut tu p interview. anyway, all d best ye

Yan said...

huhu tingat ms p interview gomen.. ade ke yan p ngan sandal jek hahaha... terpaksa tukar skejap ngan candidate len/.

aNnAsUe'G said...

good luck farah! hopefully dpt la ye. :)

alyyani said...

all the best for interview. kasut kat gmbr 1 tuh cun!

Elyn said...

aku nmpk kasut je!! haha tak tahan wooo nk pi beli gak laaaa

^wirda^ said...

gudlaq..aku pun neves nk pi interview lg..haha

eh kasut 1st tu i loikee..
charles n keith mmg cantik2.. tp aritu try mcm tak suit plak ngan kaki..nak kena pi try lg nih..haha

CuppyCakeMommy said...

pakai lah kasut first tu..baru sexy..hehehsure dapat

azzamoro said...

goodluck farah.. lawa siut kasut yg 1st tuhh

MOMMY NADIA said...

huih terkejjut ingat farah g intv pakai kasut tuh..mesti conpem dapat!
abih yg tinggi tu kasut raya lah tu..heheheh..glam you!!

neway all the best!InsyaAllah ada rezeki afif!

Am said...

all d best yaa... aku doa ko dapat yg terbaik...

dah 2-3x masuk kuar c&k..geram tgk kasut lawa2 tp mak buyung mana lah sesuai kan...hbeg je la yg boleh aku rembat pun...

eiNa said...

kasut yang 1st itu..pheww... ;)

littlehumblelynn said...

ALL D BEST........JAWAB APA YG DITANYA OK..!!

an15 said...

good luck Farah!

an15 said...

good luck Farah!

hijauoren said...

farah amcam intebiu tu? farah aku nk share gud news ngn ko.. aku dh dpt keje kilang kt2 ngn umah ko =)

Farah said...

mona:cayala!! tahniah beb..okla sikit kan dekat dan kurang jammed kat sana.
aku punye hari tu kena tunggu jawapan within 1-2 weeks ni.

Awards ~~thank you!