Saturday, July 17, 2010

Errr..tolong jangan kaitkan entry saya dengan politik

ini adalah sticky entry..

Gentle reminder dari saya...

I know ok..there are a few forum yang linkkan entry saya ni http://mylildreamz.blogspot.com/2010/04/bila-budak-melayu-ke-sekolah-cina.html

sebab suddenly saya dapat traffic yang tinggi 2 ,3 hari ni.check punye check saya tahu la dari mane..jangan tanye macam mane saya tahu.

walaupon saya tak paham bahasa cina..err nanti saya mintak adik saya translatekan hahaha..tolong jangan politikkan entry saya ni yer...saya tak berminat nak bincang isu politik laa!

Whatever yang saya tulis dalam blog saya is totally based on my experience and opinion.

and please stop link kan entry saya without my permission,thank you.

::terkini::

saya dah remove kan pon entry tu sebab dah start terima banyak komen berbau politik which is not the actual purpose of that entry..and i don't like people to exploit my entry for their own politic purposes.

ni la jadinye bile kite punye opinion di salah erti...dan inilah akibat bile orang tak reti nak respect other people punye belonging..cakap banyak2 pon takde guna..dah baik aku buang je entry tu kang tak pepasal blog ni kena report kat IS* hahahaha sekian.

17 comments:

mrsharis said...

tu la salah satu kelemahan internet ni kan. Sesiapa pun boleh link/copy apa yg kita suarakn. Klu utk tujuan baik ok la, takut2 jd sebaliknya.

Fid said...

huhuhu
politik mmg generate traffic kakakaaa

mrsDudE said...

ekekeke.. glamer blog ko..
naik la nuffnang camnih! ekekekeke..

apa2 pun mmg tak best la link/copy without our permission.. tu yg takut kadang2 nak berblog freedomly.. hmm...

Farah said...

liya:itulaa pastu di salah tafsir plak tu haishh.

kak fid:hahaha memang saya tahu..tapi saya tak berminat

aneen:hah pelik aku tetiba traffic naik mendadak!

Atie Yusup said...

bagus la awak nyer entry, ni membolehkan sy fikir utk sekolahkan anak2 sy nanti, good idea

fulltimesinner said...

google translate ada.. walaupun tak tepat tp boleh la nak faham skit2..boleh la nak try

-pok long

isabelle said...

memandai2 je linkkan entry org. sepak kang baru tau *mode garang tunjuk gigi tajam*

wei-way said...

ahaha~
sebenarnya i juga msk blog ni by the link kat sana. tapi i paham farah tak mao kait dgn politik maka i pun tak ckp byk ttg politik. dan skrg i jadi supporter bg blog ni dah~ :)

Farah said...

poklong:mekasih..sangat membantu :d

Atie:hehe saya pon ade plan nak hanta afif ke sekolah cina jugak insyaAllah.

isabelle:amboi garang nampak hahaha

wei-way:thank god! atleast ade orang yang paham saya hehe tapi sedih jugak sebab terpaksa delete entry tu..i like that entry very much actually..so that nanti my sister boleh read back her own achievement in srjkc and to show how good teacher in srjkc is..nothing related to politics.

wei-way said...

yaleh~ that entry cuma share pengalaman kat sjkc je~ntg more that that. sbnrnya i ialah anon kat entry tu la~ :p

farah org mana tu?

Lin said...

alamak terlepas..taktau cite..huhu..tapi sian u.i dulu penah gak.gara2 entry i share pengalaman jumpa mubaligh..huhu..

Mrs Imran said...

so true babe! i dulu tulis pasal breastfeed then disalah tafsir juga. so jadiklah femes sekejap my blog tu. traffic mencanak naik. hihi. bagus juga yer..

but then lepas tu I pon password protect my entry tu. sudah habis cerita. senang. i tk delete sbb ramai org comment bagus2, so I appreciate those comments. hence am keeping the entry but at the same time tak publish to public.

alyyani said...

alamak, terlepas sy nak baca. takpe2, utk tujuan yg sepatutnya, baik kita elakkan sebelum merebak lagi kan?

MOMMY NADIA said...

owh ye ker..
tu lah mcm my case aritu..menyampah!

takut jgak..nanti pape nk kena sue ke ape lah plak..payah!

Hanz said...

sejak2 akhir2 ni ramai kengkawan blogger kena cenggini...

Elyn said...

layan kan je!!!! rezeki gak ko dpt heheh

senioritasara said...

boleh x tak faham hahahaha.....tp beb.relax...mmglah in writing people kdg2 interpret differently...yg ptg niat kita....so bolayan jek ngeee

Awards ~~thank you!