Thursday, July 15, 2010

tak tau nak letak tajuk ape

Malam ni kami nak gerak balik terengganu..baju,barang2 yang nak di bawak balik semua tak pack lagi huhu..balik dari kerja nanti mesti kelam kabut nak sumbat semua dalam bag.

Kerja melambak jugak hari ni..petang ade meeting dan kena present plak.erkk mencik betul la..harap2 meeting tu kejap je..kol 4 dah abih pastu boleh cabut balik hahahahaha (jangan bagitau bos ai yer)

ok harap2 ape yang di plan semua berjalan lancar hari ni dan kami selamat sampai ke terengganu..

takleh nak taip panjang2..banyak keje tak siap lak kang.tata~~

8 comments:

atulhani said...

aku pun biasa balik kampung pack last2 minit hehehe. ok farah.. semoga semua selamat...

MRS. K said...

selamat kelik kapong!

mummy_adam said...

selamat bercuti n drive safely

Lin said...

farah,i nak ke kt this weeekend.jumpa di sana ye. :D

fabulous.farah said...

gudluck. semoga semua selamat=)

MOMMY NADIA said...

la..Farah org Trg ke?
me too weekend ni balik Trg..tak sabar nk tgk nephew..:)

an15 said...

jgn lupa cari roti paung!

Drama Mama said...

happy balik kampung farah! ave a safe trip. :-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Awards ~~thank you!