Monday, July 12, 2010

It's ok..


Malam tadi kami hampir2 nak tengok movie Eclipse kat wayang..err dah masuk pon panggung wayang tu..sempatla enjoy tengok iklan2 hahaha

tak sampai seminit movie tu start..sempatla jugak nengok si bella dengan edward tu peluk peluk kat taman tu kan..afif plak muntah selambak!nasib baik ade selimut sebagai penyelamat menampung muntah afif tu.

My bad,sebab sebelom tu sumbat die dengan macam2 makanan..semua bende yang kitorg makan ,die nak makan jugak..tak bagi kang ngamuk.

saya plak hampir2 nak ngamuk jugak sebab tak pernah jadi macam tu..mood baru feeling2 nak start tengok eclipse jadi hancur lebur..baju spare afif plak tak bawak(salah saya jugak)..bawak pampers je..so kensel terus tengok dan terus balik umah..

dalam kereta..afif macam tak bermaya..penat muntah agaknye..sampai je rumah terus tido...sian anak mama.

takpela afif..mama ngan daddy tak marah pon...salah kitorang kasik afif makan macam2 ..next time kite tengok wayang lagi k and mama make sure bawak baju spare ok!

sian daddy..beria die belikan tiket siang tu hahaha..takpela next movie I belanja plak k!


sebelom kejadian..siap suap2 makan aiskrim ngan daddy lagi..

11 comments:

semut-terbersin said...

alah kesiannye..sampai letih die muntah..aku dapat bayangkan..aku tak bleh tgk muka budak muntah..kesian gilaa..muka bersalah sbb muntah..aariz kalo muntah pon muka takut je kene marah..padahal kita tak marah pon dia..kan kan?

nieda said...

alahai siannya arif muntah..humaira sekarang pun kerap muntah..dia x selesa gigi geraham nak tumbuh, asyik masuk jari dlm mulut..sudahnya muntah..

CuppyCakeMommy said...

selalu macam tu kan..apapun anak buat,selalu kita tetap tak salahkan dia..selalu mmg kita yang salah..

CuppyCakeMommy said...

selalu macam tu kan..apapun anak buat,selalu kita tetap tak salahkan dia..selalu mmg kita yang salah..

Farah . 5577 said...

Kesiannye afif..
bile dia jd lembik lps muntah kesian sgt kan..
Aqilah pun xleh mkn byk, nanti mesti dia muntah.. tp kekdg tu dia yg notti n cheecky sengaja muntahkan diri, xtau mana dia blaja..geram. heee..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

kdg2..budak nak demam 1st petanda dia muntah..

Elyn said...

time tak bwk baju selalu jadi gini kan?? heheh aku dh bape kali kene gini. nk marah pun tak gune sengih je la ekekek

liana said...

ala siannya afif..2 la kdg2kite x jangka ape nak jd kn so kena sentisa spare brg2 ank2 ni.

Drama Mama said...

kesiannya afif....sure dia pun semangat nak tengok eclipse gak kan. kekadang bila kita tak bawka baju spare time tu lah nak basah baju ka apa kan. time bawak tak jadik apa plak. huhuhuh

takpa lepas ni boleh tengok lagi :-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Nurhayati said...

huhu takpe nanti plan lain hari..

isabelle said...

alololo...comelnya suap daddy dia...

Awards ~~thank you!