Tuesday, July 13, 2010

Selasa yang indah

Takdela indah sangat hahaha tapi pagi2 lagi dapat makan putu mayam yang sedap..5 keping saya beli! hehe gile tamak..simpan sikit makan waktu lunch..

petang sikit kena attend partner event...maknanye ade makan2 lagi..yeaaahuu!

agak free minggu ni..workload takde banyak sangat..dapatla update blog selalu hehe.

oh ade berita gembira..maybe ujung minggu ni balik ganu..double yeaahuu! hehe sonok balik ganu ni..yela kan rindu kat PIL..rindu kat adik ipar..diorg pon dah rindu gile kat afif..ni la orang kate..dekat2 bau taik ayam..bile jauh bau bunga ros ..eh betul ke ni?sesuka ati je create peribahasa sendiri hahaha....

okla nak sambung makan putu mayam..tata~

16 comments:

mrsDudE said...

wooh dah lama tak makan putu mayam! buat aku teringin. nak cari la nanti. mana nak cari? hmm.

mrsDudE said...
This comment has been removed by the author.
M.i.r.a.n.d.a said...

hee.btol la tu. tp kwn sy pny perumpamaan lg hebat. die cantik tp hubby ade sedikit kurang. then muncul peribahasa baru. ibarat taik hinggap di bunga. hahah. nak nangis dgr!! anyway enjoy ur weekend kat ganu=)

Farah said...

aku beli kat uncle india depan pasar taman tun ni...die naik motor je pagi2 ade.

Farah . 5577 said...

wah sedapnye putu mayam.. :)
bestnye nak blk kg. i likee!
ganu kitee... hehehe..

Drama Mama said...

laa u suka makan putu mayam ka? i tka berapa minat plak. tapi sejak kahwin ni pagi raya confirm makan putu mayam ngn kari ayam/daging etc. makanan ruji my hubby's side. heheheh

http://twinkywinkystars.blogspot.com

nieda said...

sedap, ptg smlm pun saya baru mkn putu mayam

wei-way said...

dah lama x mkn ni la~~ buat i teringat dulu masa budak selalu beli dgn uncle india yg berbasikal tu~~
putu piring(ejaan entah betul tak) sgt enak~

isabelle said...

we penangite call it putu mayong, not putu mayam.
babe, apa progress ur new job application?

Elyn said...

puttu mayam ni!! aku suke sgt tapi skang ssh la nk dapat....

alyyani said...

putu mayam tu nmpk best. kalau kat mamak mesti dpt putu mayam yg da sejuk. huhu.. oh husband org ganu eh? syok la afifi balik kampung ye.

Farah said...

miranda:haha bagus punye perumpamaan.

farah:hehe mmg sedapp!

bai:keh keh keh i paham.i paham..*sambil angguk2 kepala*

nieda:hehe saya ni pon lama dah tak makan ni tetiba lak nampak ade org jual..beratur plak tu yg membeli.

weiway:putu piring pon sedappp jugak!

isabelle:hahaha belasah jelaa..

pasal application new job tu masih menanti better offer la beb.

fabulous.farah said...

huhu..lama giler tak makan putu mayam. tu lah. dok jauh2 lah baru disayangi. dekat2 ni nampak segala perangai.hehe

iem said...

wooh sedapnya,dah lama tak makan putu mayam! buat im teringin jugak nii...

littlehumblelynn said...

farah

same goes to akak..rindu nak balik tganu..MIL pun dok tganu gak..kat dungun..farah katner?

(adake org macam kita rindu nak balik umah MIL?>>>mmg the best menantu ever lah!

mummy_adam said...

sedap nyer.. lama xmakan, mana i nak carik nie..

Awards ~~thank you!