Wednesday, July 14, 2010

Teringin..

tetiba tekak teringin nak makan meatball kat ikea..specific tu nak yang kat ikea jugak...tapi daddy afif balik lambat plak malam ni.
husband saya pelik apesal saya suke sangat makan meatball kat sana..die kate bukan sedap sangat..yela tekak lain2 kan..selera pon lain2..kalau tanye saya memang la saya sangat suke.kadang2 pergi ikea semata2 nak makan meatball ni je..lagi satu daim cake tu..erkk meleleh plak air liur bile bayangkan kek yang sedap tu.

eh apesal 2,3 hari ni asik entry pasal makanan je..adekah sebab tak lama lagi nak puasa so melantak makan puas2 dulu ..teruk betul perangai! hahaha



16 comments:

MOMMY NADIA said...

I love meatball too..so much!!

haha,ni mesti case dah abis ganti pose..so makan makan sakan ;)

MeL MikaiL said...

i pun suka gak meatball ikea tapi lg suka karipap dia tu hehe..betul belum puasa ni makan makan makan beb!

atulhani said...

meatball tu sedap sgt ke? saya pun suka meatball.. meatball pizza hut pun dah rasa cam sedap hehe. takpun meatball kat William. kat ikea tu memang tak pernah rasa..

Hanz said...

meatball sauce ikea masam2 manis..lain gitewz! gi jangan tak gi, ikea sale tu!!

littlehumblelynn said...

x pernah rasa...kena g try gak sekali..pg ikea memanjang penuh tpt makan tuh...kelam-kelibut dgn kanak2..xde masa nak beratur..huhuhu

Drama Mama said...

i pernah makan ngn my SIL dulu2.she loved them tapi i pelik gak apa yang sedapnya. tak kena ngn tekak i kot. haha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

mrsharis said...

meatball dia aku kurang sikit tapiiiiii...daim cake tu mmg tk blh tahan..

alyyani said...

meatball ikea mmg terbaek!

mummy_adam said...

huh.. sedapss nyer, nasib baik jauh, kalau dekat skrg jgk i p ikea.. meleleh saliva nie..kekeke

CikLilyPutih said...

meatball memang jadi pilihan bile makan kat ikea, sedpa kan. tapi daim cake tu manis sangat lah. susah nak telan sket

p!nkerton said...

aku pon suka tapi jauh nak piii huhuhu telan air liur je la huhu ;p

Farah . 5577 said...

i pun suke meatball kat ikea.. best best :D
tp kalau pegi sana, comfirm karipap dia mesti beli.. one pun suke.

Liz Rohaizat said...

hohoho.. sy pun 3-4 hari ni dok terbayang meatball itu!! ikea punye sedap. tambah2 lg dgn jam.

Elyn said...

kalau pi sana yg pasti di beli... karipap, kek daim dan meatball hahaha. brg ikea belum tentu beli tp mknn nyer dibeli ekekeke

mrsDudE said...

daim cake adalah super delicious!!!

isabelle said...

ahhh..daim cake tu is a must to me kalo mkn kat ikea.wpun mula2 nmpk mcm xleh abiskan, last2 licin gak :P

Awards ~~thank you!