Thursday, July 8, 2010

Mane Afif?


Anda nampak tak mane afif??


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tu diaaaa..dah buat macam harta sendiri plak ek..senyap2 die selongkar mainan si wafiy..nasib baik member tu sibok nak letak lilin kat kek die tau..
.
.
.
.
.


dah letih main...tengah2 makan wafer pon boleh tertido.


11 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai comelnya..senyap2 main mainan orang...hikss

isabelle said...

lps main kat umah Wafiq, makan wafer... hehe.mcm comel pulak bunyi ayat tu.

liza said...

seronok afif aritu..selera dia makan..hehe..aku dr semalam nak komen kat blog ko ni..tapi asyik tak bleh jer..PC aku mengong..thanx for coming..hpefully ko seronok dtg..
btw:cantiklaa gambar dgn kamera baru..hehhehehe

Elyn said...

eh farah nk lai ek afif ddk lam car seat!! aku nyer dh ala2 nk jadi tukun ni ....

fizamior said...

wakakakakaka.... lawak afif.... :D

MeL MikaiL said...

ahaha comelnya afif senyap2 je ek main toys. tengah makan pastu tertido ek? alalooo...

Farah . 5577 said...

hehehe.. comelnye afif.. :D
nadhrah pun slalu mcm ni, suke main sampai lebam, masuk keta pengsan, tersengguk2 tdo, mcm gaya2..

Hanz said...

suker tengok gamabr yang last tu..comel jer..

CuppyCakeMommy said...

comotnyaaa..hehhe..
farah,
nanti jemput datang ke befday mia ye..18th ni..3-6pm
at Taska Jari Kecil Alam Sari,Bangi
email i for rsvp ysalli@yahoo.com

boleh jumpa2...

Anonymous said...

In my opinion. Your opinion is erroneous.

Anonymous said...

Very much a prompt reply :)

Awards ~~thank you!