Friday, August 6, 2010

Entry banyak gambar

Selamat hari jumaat!

Bile hari jumaat je mood pon sangat2 happy..cube kalau isnin asyik blues je ek hahahaa..ok malas nak taip manyak2..meh layan gambar2 yang hampir nak basi...sebelom basi baik ai tepek kat sini.

Birthday party adik2 saya yang lahir bulan july...iqa dan iwan.my sister ni yang tengah belajarkat uitm and my brother tahun ni amik SPM.






Last saturday punya aktiviti...dapat pergi yang dekat2 je.

Memenuhi undangan majlis perkahwinan Rai..member kat MMU dulu..wedding yang sangat cantik dan grand walaupon buat kat rumah je..tahniah Rai!semoga bahagia dan berkekalan ke akhir hayat.

pengantin yang sungguh berseri2..err budak sorang tu tak tau anak sape..takpe nasib baik die comel dan gebu hahaha

the hantarans

Lepas dah puas makan nasik minyak..balik umah kasik budak kecik sorang tu tido puas2 dulu baru terjah nak makan kek sedap kat rumah Ila plak sempena birthday party Aariz yang pertama!


masuk2 je dah nampak kek sedap..yummeh!

supermommy,superdad and superboy tgh beraksi hehe

me n lin and her daughter

me n iza
anak iza yang suke sangat dengan kamera

lari dari tema..tapi boleh la kan..spiderman kawan superman kan kan?



haihh sejukk hati mak mentua tengok hahahaha..habisla mommy athirah jeling nanti awal2 dah book anak die jadi menantu...pic kredit from Nadia Studio (i cilok dari FB).


mase untuk balikla ni hahaha sampai nak maghrib lepak kat umah ila..thanks for inviting!

12 comments:

yatie chomeyl said...

siap ada tema superman lg..mesti diorang tu peminat setia superman ni hehe

^wirda^ said...

oh cik rai dh kawin..suwiitt...

itu besday last skali geng2 mmu je mcm..hehe igt2 lupa gitu..

|| NaFiRaa || said...

sweetnye gambar suap2 tuh~

semut-terbersin said...

aku yg patut thanks kat ko sbb sudi datang..tak meriah majlis tanpa korang semua..

Farah . 5577 said...

nampak sedap2 kek..! (yg first)
yg 2nd, superman tu haruslah sedapkan? hehehh..

bday cik kenits saya sama hari dgn ila n nadia.. dah laa tiga2 tempah kek kat mak.. cian dia kelam kabut.

nieda said...

bestnya...mcm2 kawan u jumpa

~ As ~ said...

entry banyak gmbar, i suke...ehehehe

Amalina said...

farah, ko gi ehh wedding rai.aku gi gak.lambat skit laa, dalam kul 230.hik hik.ko mesti gi awal.aku sempat jumpa ad n kerel, ida hazwani n pakio.lawa kan rai...:)

salina said...

farah..iza tu my friend also..satu batch join service ni....
(eh alamak sorry i hijack cerita pulak..)

intanmaria said...

mmg entry ni banyak pic
:)

iyala..kek2 tuh mmg tempting!
_________________________
http://mariaariffbaby.com

isabelle said...

sib baik baju mak bapak superman tu x siap dgn cape.hehe

lily lotus said...

uish..besarnya handbag hantaran pengantin :)

Awards ~~thank you!