Tuesday, August 17, 2010

Harapan musnah

Kawan baik datang plak hari ni...baru je ingat nak puasa penuh macam tahun lepas..haihh..nampaknye kenala rajin mengganti puasa lagi next year..

harap2 kawan baik datang tak lama..rugi sungguh rasenye tak dapat berpuasa penuh tahun ni.

11 comments:

~ As ~ said...

harap2 aku dpt tahun ni...

mylongjourney said...

dari aku ni baru pose 2 hari weih...ko bace latest entry aku tu ha..gile sayu la pose tahun ni..kawan baek ko tu paling lame 10 hr okla kan..hehehe aku ni xtau la ntah2 pose 2 hari ganti la 28 hari.. mak aihhhh!!!

alyyani said...

takut gak ni kalau kawan baik dtg. sebab 2 tahun lepas puas penuh :)

FaznFaz said...

hhahahahhahahahhah...... kita serupalah..... kawan baik dah setahun tak datang!!!!! plan baikkkk punya nak pose penuh cam last year, sekali, baik nya dia datang 2 hari lepas.... hehhehe!!!! siap rasa pelik segala dia datang, sebab dah lama kan, tak datang..... hehehehe!!!!

isabelle said...

takpe... itu rukhsoh utk org pompuan. apa lagi? mkn le..nyum2

Yan said...

namepun kawan baik..
mestila dia datang

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kwn baik aku awal2 lagi dah datang dengan riang gembira pdku :(

atulhani said...

ko pun sama aku, mnggunakan istilah "kawan baik" kepada dia tuuu.. hehhehe.. takpelah, tu kan fitrah.. selamat tak puasa... ooopsss hehehhe

semut-terbersin said...

farahhh!! slamat ari raya..wakakaka[awal eh kita raye tahun ni]

Drama Mama said...

haaaaaaa i pun! dah beberapa hari...kuciwa sungguh! huhuhu

http://twinkywinkystars.blogspot.com

fizamior said...

sabor2.... hihihhihihi

Awards ~~thank you!