Friday, August 27, 2010

Lengang..

pagi ni kluar agak lewat tapi masih lagi sampai kat opis on-time sebab trafik lancar all the way hihi..lengang btul!

tapi for sure tengahhari sikit atau petang jalan jem sebab time nila orang2 kat selangor nak kluar sopping raya kat kl kan??

kat opis pon lengang jugak..mcm ramai yang amik cuti sederet sampai hari merdeka..syok btul.

oklaa nak pergi kedai gunting rambut..dah rimas rambut panjang..muahaha amik kesempatan kejap sebab orang lelaki kan pi semayang jumaat.

3 comments:

semut-terbersin said...

haah lengang! since smlm ptg gik..terkejut aku area the curve tu lengang! smlm serbu tesco sbb ada promo dynamo rm18.99 je..ahaha..ingatkan jem laa ptg smlm masa nak berbuka..rupenye lengang! parking pon senang nak carik..haha

Elyn said...

aku lupe org cuti arini. beria aku kuar umah awal tau!!!

Drama Mama said...

haha...syok kan pi keja masa orang cuti. i dulu2 merasa gak...keluar lambat pun takpa. lepas tu kat ofis rileks2 ja sebab beberapa kerat ja yang keja, takde mood la kan. haha

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Awards ~~thank you!