Monday, August 30, 2010

Mood nak cuti raya dah datang

hmm mode malas la tu..ape lagi kan?

malam ni dah la malam merdeka..cukupla kite sambut dengan penuh kesyukuran..hmm maybe boleh pergi beli aiskrim baskin robin..ade diskaun kan malam ni?

haihh saya plak dari semalam dah start sakit tekak..kes banyak sangat minum ais la ni.padan muka....cuaca plak tengah panas skang...buka puasa je terus terkam air sejuk..tak reti lansung dah nak minum air masak hehe..

hmm nampaknye tahun ni berpeluang lagila berpuasa kat terengganu lagi..plannye nak balik awal sehari sebelom hari raya..harap2 tak jemla sepanjang jalan.

kereta pon dah siap servis..siap tukar breakpad hehe kesian tgk breakpad lama..dah haus sangat..kalau die boleh bercakap agaknye dah lama die jerit mintak tolong hahaha

oklaa anda yang nak balik jauh2 nanti hati2 yer..make sure condition kereta elok..anak kalau boleh letak dalam carseat..lagi2 kalau lalu karak tu..banyak btul selekoh merbahaya..cewahh nasihat tu macam la esok nak raya kan?

Selamat hari merdeka semua!

10 comments:

Elyn said...

aku pun dh malas nk keje. pikir nk raya je. macam org ade kg je kan aku ni ekekeke.

~ As ~ said...

ntah bila aku dpt balik raya puasa kat tganu...sob sob T_T

isabelle said...

amboi dah siap dgn ucapan raya ni. awal benar u nak balik...ek?

yatie chomeyl said...

selamat makan kepok lekor banyak di tranung nanti ;)

atulhani said...

aku pun kena servis keta sebelum balik raya ni.. selamat beraya farah!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun dah servis keta semalam.tak sabar gak nak balik.meh laa kita berkonvoi blk trg..hehehe.aku bertolak 8hb malam!

Hanim said...

erk.. kitorg harini mencari lagu raya and pasang... sbb masing2 kureng nak raya. dok rasa macam kejaaap je Ramadhan tahun ni *sob sob*

adianiez AIDA said...

wah wah... raya raya!
mood aida lom dtg :-(
pagi sok nak balik JB, keje!!!

mrsharis said...

selamat balik kampung & selamat hari raya :)

mummy_adam said...

i pun dah holiday mood nie, rasa mcm nak mtk cuti awal seminggu jea (mcm boleh)..i pun baru balik dr trg last wkend, best :)

Awards ~~thank you!