Thursday, August 19, 2010

Today is a good day

I'm soo happy today..semuanye berjalan dengan lancar Alhamdulillah..

Semalam mase tengah sibok prepare tender..I received a good news ..we just won a tender valued half a million!Alhamdulillah..

Pagi ni saya dapat submit tender on -time kemudian terus pergi meeting untuk project kick-off.
Project terbaru saya dah nak mula tak lama lagi..tengahari tadi barang2 yang diorder semua dah sampai tinggal nak pasang je.
Baru kejap tadi pulak..dapat lagi call maybe ade lagi satu deal baru confirm akan masuk.

Alhamdulillah..nampaknye Allah permudahkan kerja saya kali ni..fuh bukan senang nak menang tender tau! hahahaha
Skang ni happyla sebab banyak deal masuk..cube kalau takde deal masuk..tenseeennn memanjang hahaha..biasala nila hidup seorang presales.

12 comments:

Farah . 5577 said...

bagusnye..
congrats farah.. good job!
so happy for u! :)

p!nkerton said...

haa bagus2, congrats! nampak cam dah ok farah, ko stay je lah :D

isabelle said...

wahahaha..syabbash mere betty.
mana tau dgn pencapaian tu, nanti ur company will appreciate u more.

J.L said...

tahniah. i know how u feel. we are in the same line. ni i ada 2 tender nk hantar 2 hr sblm raya!! hehehe

senioritasara said...

syukur rezeki ramadhan...harap2 boss bg komisyen kt u sbb menjayakan tender,amin!

Hanz said...

ada bonuslah nanti tu! :>

Drama Mama said...

alhamdulillah good news. u can prove to ur ex-boss that u can perform well!~

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Nurhayati said...

menang tender tu satu bab.. tapi paling best skali dapat komisen la.. masyukkkk!!!!

Intan said...

Alhamdulillah...tahniah Farah atas usaha yg gigih...keep it on going kay ;)

mummy_adam said...

congrats!! nie boley add masa performance review nnt :)

mrsharis said...

betullll..aku faham mcmana rasanya bila tkde sale (wlupn aku tk buat sale) sbb hubby aku pn keje cam ko. Kdg2 kesian aku tgk dia..bermalam-malam stay ofis wat tender tp tkde rezeki..x menang :(

siti said...

tahniah,suka dengar..moga rezeki sentiasa bertambah..Amin..

Awards ~~thank you!