Monday, September 20, 2010

3 kg dah!!!!mayday!mayday!

huhu padan muke sendiri..akibat melantak secara melampau mase bulan puasa dan raya..berat dan mencecah 55 kg!! naik 3 kg dahh!!

paling ketara lemak2 di perut dan bawah dagu sudah naik..skang sudah jadi double chin..kalau tak sedar diri jugak tak lama lagi bakal jadi triple huhu..

sit up ke squat ke hapebende pon dah tak jalan skang ni..kena lari atas threadmill jugak kasi buang itu lemakk.

esok kena bangun seawal 6 pagi sebab nak prepare pergi gym pukul 7 pastu mandi kat gym and zass pergi keje plak.nasib baik gym dekat je ngan umah.dah bagitau ummi afif tadi esok nak anta die awal..yela kan bila lagi nak pergi..nak harap balik dari keje baru nak pergi badan sure dah letih2..so solution die bersenam waktu pagila yer.

Daddy afif menanti saya di sana esok sebab die ade client kol 6 pagi.

Wish me luck!

10 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

ieda naik bape bnyk ntah, heheheh! sedar2 suar dh ketat, uhuhuhu!

aNnAsUe'G said...

saya pon dah scary tahap ape dah bile tgk perot sendiri!!!

Hanz said...

haha..samolah kiterz..masa 1st raya timbang, turun 5kg, rasanyer bukan sebab poser jer sebab dah lama tak timbang & gigih eksersaiz..pastu raya ketiga, timbang balik, naik 1 kilo..seminggu cuti last week, rasa naik lagi nih..me buat jeans jadi ukuran..kalu montot & pinggang ngam2..harus gigih kontol makan ngan eksersaz..

Drama Mama said...

adoi! takut nak naik penimbang nih! huhuhuhu

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Elyn said...

penimbang kati aku dh rosak hahahaha..... takut woooooo

fizamior said...

wah farah! raya sakan ko eh! hikhikhik...

selamat hari raya farah! jemput dtg umah!

Am said...

aku lagi banyak naik...timbang smalam dah 62 kg... hehe...tp dah nak masuk 37 mgu preggie kire dimaafkan la yer... kang nnt lama nk pantang, aku bedal jek semuanya..

Superstar Suri said...

wwwwuuuuuiiii... seramnyer bab-bab badan naik nihhhh... nak put on weight punya lah senang.. kalau nak turunkan... terseksa jiwa raga!

^wirda^ said...

wahh..gila pepagi pegi gym...tp itu yg seeloknya kalo nk kurus..tp ko kan dh kurus..hahaha

oh hasben ko tu keje kat gym ke? ke gym tu milik dia? patut lah dh membesar dgn sihat..haha

Farah said...

wirda:husband aku keje gym...tpi gym tu bukan la die punye..cume happen to be bini manager ni dapatla masuk free muahahaha

Awards ~~thank you!