Friday, September 3, 2010

Dizzy~~

Akibat makan ubat batuk dan selsema time sahur tadi..rase badan cam melayang2 je...haihh dah banyak kerja hari ni..

Seksa betul rasenye bile kena flu dan batuk time puasa ni..nak tinggal rase sayang plak kan.

tak dapat nak update blog banyak2..kena siapkan kerja sebelom cuti raya ni supaya dapat cuti dengan aman dan damai.

selamat bershopping sakan lagi..tinggal beberapa hari lagi je ni :D

6 comments:

mrsDudE said...

sama la kite.. aku dah hari ke 3 sakit tekak dan flu.. baru gi klinik tadi.. tahan je la nak makan ubat time buka sat gi.. huhu..

Drama Mama said...

you dah abeh shopping raya ka lom ni farah? hehehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

adianiez AIDA said...

get well soon yer...

liza said...

aku pun batuk n selsema ni..mmg seksa..perit tekak

isabelle said...

cepat2 sihat beb. leh sambung shopping lagi.hehehe

aNnAsUe'G said...

get well soon farah. tgk tajuk td ingatkan dizzy sbb lain. huhu.

Awards ~~thank you!