Wednesday, September 1, 2010

Raya tak lagi tapi.....

kuih raya dah habisssss!!!

hahaha licin haaaa telan dek kitorang laki bini...ni kuih almond crispies yang ai order dari mak
farah5577...sedappp gile wei!krup krap krup krap almond tu dalam mulut..haihh meleleh air liur..
ok nak tepon auntie zuraidah skang jugak nak tambah order lagi hihi..



hari ni saya dapat lagi 3 balang kuih raya order nun jauh dari johor...ni pon sedapp jugak..dah! kena sorok dalam bilik nampaknye ni..takleh letak atas meja makan dah.

kat bawah ni plak acara tahunan la cam biasa..tiap kali merdeka je..mesti terjah Baskin Robin. dari celebrate kat dataran merdeka yang penuh mat rempit tu baik la dok umah layan aiskrim sambil tgk muvi lagi bagus!


tangan si kecik yang tak saba nak makan aiskrim.

10 comments:

~ As ~ said...

klau ya pun sedap tak yah buat bunyi krup krap tu..ishhh buat aku terliur ja...ahahaha

Jijahh @ f.k said...

aduii ... bunyik krup krap tu ... nengok balance dalam balang tu .. buat Jijah terliur jer ... hehehe

azzamoro said...

sedapnyer baskin robin. padahal baru je makan aritu.

Joy said...

i belum ambik lg kuih raya..if ambik harus dah abis kan sebalang 2 ;)

isabelle said...

aaahhh..
nape la i buka blog ni masa x buka puasa lg? huhuh

atulhani said...

sedapnyeeer aiskrim baskin robin!!!! tak sempat nak beli semalam laaa.... isk isk rugiii.. mintak sikit bolehh....? hehehe

mummy_adam said...

sedap nyer.. semlm dh lalu depan br tu, tp ala2 jual mahal xnak..huhu..tp arinie teringin plak

Nurhayati said...

eskrem BR tu mmg wat orang terliur sudah :)

Drama Mama said...

wahh dah abeh! kena beli baruuuu la tuuu

http://twinkywinkystars.blogspot.com

p!nkerton said...

haha aku pun sama. bawak kuih raya balik kampung aritu sedap je ngupngapngupngap. tak dan tnggu raya nampaknye ;p

Awards ~~thank you!