Wednesday, September 8, 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri!!!

Excited nak beraya ni hahahah...semua dah siap pack..lagi setengah jam nak gerak ke Paviliion amik husband n then terus shoot ke Terengganu..harap2 trafik lancar dan perjalanan kami di lindungi Allah.

Selamat Hari Raya u'olls!! Mintak maaf kalau ade terkasar bahasa..tersalah kata/komen..ade terkecik ati ke ngan saye ek!

Oklaaa..nak siap2 dah..tata~

p/s:Blog akan bersawang buat beberepa hari harap maklum.

5 comments:

atulhani said...

selamat hari raya gak... maaf zahir batin... wei..aku kerja shift la, takde kena cuti mandotari.. sbb tu hari tu aku bising kenapa aku nyer annual leave kena tolak... hehehe

Dayah said...

slmt hari raya farah......

Ummi Salsabila said...

slmt hari raya.hv a safe journey farah..

Yati said...

Farah,
selamat hari raya, maaf zahir batin.

Anonymous said...

Hello everybody

If you have an expirience with making graphic to web on-line shop please let me know.
I'm looking for somebady hwo can create and implement graphics to on-line shop.

Best Regards
[url=http://www.rodzina.zdrowie-stat.waw.pl/]Family[/url]

Awards ~~thank you!