Tuesday, October 19, 2010

Happy 28th Birthday Daddy Afif!!

Tujuan ke bercuti ke Melaka hari tu sebab nak celebrate birthday husband saya sebenarnye..plus kitorg pon dah lama tak bercuti..eh ye ke? cuti balik kg tak kire la kan? hahaha



To my dear husband,



Happy Birthday!! Semoga panjang umur dan semoga rezeki abang sentiasa melimpah ruah *supaya saya boleh tumpang senang sekali hahaha*



InsyaAllah kita sama2 usaha untuk dapat ape yang kita hajati di dunia dan akhirat..amin.




A simple birthday card from me

Birthday present yang die pilih sendiri..hmm aci ke camtu? kang i pilih kang tak berkenan plak




budak kecik sorang ni pon dapat present jugak..nak gak kasut adidas cam daddy.


7 comments:

cik puan akish said...

epi bday daddy afif...:)

Elyn said...

happy birthday en asri!!!

Lady of Leisure said...

happy birthday.. moga sentiasa dimurahkan rezeki.. :)

semut-terbersin said...

untung afif, bday bapaknye, anaknye pon skalik dpat..

Drama Mama said...

happy birthday...semoga uols mencapai impian dunia akhirat insyaAllah. :-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Nurhayati said...

happy birthday daddy afif!!

isabelle said...

happy birthday asri.
woh..ni sengaja buat2 kata takut taste x kena ni.sbnrnya saja nak pao farah apa?

Awards ~~thank you!