Monday, October 18, 2010

Tak sampai hati..

hahaha dah agak dah mesti ade yang tanya apesal afif ade plak dalam vacation kat melaka hari tu..kate nak tinggal?


haah memang plan nak tinggal..dah packing siap2 barang die semua nak tinggal kat umah nenek..stok fresh milk pon dah beli incase EBM tak cukup nanti..nenek die pon byk kali tanye bila nak hanta afif?


tapiiiiiiiiiiiiiiiii....


pandai sungguh afif pujuk kitorg tau...pagi2 sebelom nak bertolak tu..die heret pelampung die kluar dari bilik stor pastu seret ke hulu hilir suruh bawak sekali..huhu saya nampak je terus meleleh air mata *gile drama mama die ni*

see!! macam mane la kitorang nak tinggal budak kecik tu..tak sampai hati lansung! mau meraung mama die kat hotel kang hahahha...

haihhh..daddy cakap nanti dah besar sikit kena tinggal jugak!

10 comments:

zeta said...

nk tggl anak mmg la susah kan..mak2..cenggitu la..hihihi..

mariaariffbaby.com said...

huhuhuhuhuhu..
kita belum penah lagi jalan jauh2 tinggalkan ecah

even if dating ngan hubby kat jusco..misti teringatkan dia..apa agaknya dia buat sekarang..dah mamam ker?

really tak sampai ati kan..

isabelle said...

haha..mcm tu la kita mak-mak. esp yg BF lama.
esok2 anak nak pegi study, nak kawen..agak2 diorg nangis tak nak tinggal kita? :P

mancet said...

muahaha..lg dah besa..lagi susah nk tinggal la kan..drg dah pandaiiii..

Anonymous said...

haaa...i pun tak sanggup. kalau tinggai weekend siang2 tu time mama and abah nak dating, i ok lagi. sama ja perasaan cam tinggai anak time pi keja la kan. tapiiiiiiii kalau nak tinggal overnight, tak sangguppppp!!! confirm malam2 nightmare. hehehe

http://twinkywinkystars.blogspot.com

yatie chomeyl said...

bijakkkk bijakk afif punyer taktik kui3x

littlehumblelynn said...

ituler hati seorg ibu kan..:)

liza said...

aku ni pun laki aku nak bercuti berdua je masa dia balik..dia siap dah plan..aku mula2 ok tp bila memikirkan kalau dh sampai hotel..tgk pool plak..mesti teringatkan wafiy yg mesti seronok dpt swim...aduhhh..camne ni.laki aku ok je nak tinggal wafiy sbb mmg dia selalu duk jauh..tapi aku ni yg wafiylaa peneman.takkanlaa time papa balik wafiy ditinggalkan..huhuhu..
Btw,pasal hotel tu..aku pun duk sana masa jumpa fitri 2nd raya aritu.experience the same thing.mmg service hampes n fitri sangat hangin dgn fron desk punya org.berlagak giler.we love the room tp bila ingat service mmg tak nak dh duk situ.

Cikpid said...

aku ni g kursus kat KL kene gak tinggal Afieq..
memang menangis siot..dahlaaa 3 hari 2 malam..
Malam2 siap terjaga-jaga sebab biasa bangun buat susu anak..huhuhu

CuppyCakeMommy said...

hahaha..dah agak dah..mesti tak sampai hatinya naktinggal..
i pun sama..byk kali konon nak g dating..end up bawak juga..

Awards ~~thank you!