Wednesday, October 27, 2010

Power of Play Family Day with Kleenex


Ha nilaa aktiviti kami hari Sabtu yang lepas..bertempat di Kidzport & Gym ,One Utama..event yang dianjurkan oleh Kleenex..alaaa produk tisu yang femes itu hehe..first time ok i join event2 camni sebelom ni malu2 hahaha..
Teruja sangat nak join sebab event ni khas untuk family dantempatnye sangat sesuaila kan untuk budak2 macam afif ni and luckyly daddy afif setuju nak ikut..

Ok jom layan gamba



daddy afif yang excited jugak pada mulanye..tapi halfway tetiba die sakit perut plak hahaha siann

conteng paka jari jeeee..


no worries pasal tangan afif yang kotor tu sebab saya guna Kleenex hand sanitizing moist wipes untuk bersihkan tangan afif tu.


Ramai jugak blogger2 yang saya kenal datang event ni so takdela kekok sangat kan hehehe..
Me,shila ,azza and byzura
Thanks to Azza and Byzura sebab saya tahu event ni pon dari blog mereka..

berkenalan dengan yatie...anak dah 3 maintain slim!gamba pon cilok dari blog yati hehe..i loike gamba ni !


Hanz with her double -H


Afif dah pandai buat kawan skang hehe..with adam

masuk dalam ni takmo kuar2 dah..


azza and alyff

jadi papparazi kejap..dapat tangkap gambar perut lyna akhirnye


elok kluar je dari parking OU terus berdengkur dalam kereta..letih sangat main.



thanks a lot Kleenex!! we love the goodies!!


produk terbaru dari Kleenex..afif suka btul lap tangan dengan tisu ni..wangi dan lembut.

I hope next time I can join more blogger event like this..afif la paling seronok sebab puas dapat main..thanks again Kleenex!

10 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya dpt jumpa kwn2 blogger :) lama dah tak berjimba2 dengan kwn2 blogger..

zeta said...

bestnya Afif dpt main2..goodies pon best.. :)
Mak Afif seronok x??
Alyff tu mmg iras Azza sgt2 ehh..

Mrs. Kown said...

afif tu kawan kedua adam yang dia boleh bercommunicate. hahahaha. nampak sangat anak haku takde kawan, sampai mak dia boleh bilang dengan jari. =P

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

wow best nyer uwaaa rugi x tahu huhu

azzamoro said...

bile masa la Airyll leh makan semeja ngan Hanz dan anak2. aku mane masa tu? keh keh

azzamoro said...

zeta - ramai cakap Alyff iras my face. Bessssnyeee sejuk perut pregnant kan dia. keke

Farah . 5577 said...

huhhu.. bestnye.
lama tak jumpa kwn2 bloggers. :)
sure sonok sgt Afif..

aah Azza, Alyff sejibik muka u.

yatie sawanila said...

malu ai.....tapikan best sgt hari tuh anak tak nak balik tuh.. boleh nak tido situ

isabelle said...

rugi la i taktau psl event ni. masa ni tgh gedix kat pangkor gamaknye

Elyn said...

owh ni event yg u all ckp kan tu ek....

Awards ~~thank you!