Tuesday, October 26, 2010

Sup gearbox!

sape pernah layan sup gearbox? angkat laptop skang! hehe... jadi jakun jap sebab first time layan sup ni..sedappp weii!! layan plak ngan air kelapa fresh perghh memang layann..





ni mase on d way dari melaka balik ke KL lalu Banting sebab nak singgah umah mak jap..kitorng tgh kebulur sebab tak lunch lagi..tetiba nampak plak satu kedai tepi jalan ni jual macam2 sup include sup gearbox..apelagi terus terjahla hehe..

Letak straw kat tulang tu sebab dalam tu ade isi lagi so kena sedut.


kedai buruk gile ok..tapi lauk sedap!

9 comments:

Ibumuadz said...

sila try sup gearbox kat Restaurant Kampung Dusun, Bangi. memang terangkat! serius!

Ieda Al-Habsyi said...

aikelape bestnyerrr!

azzamoro said...

sedapnyer farah. tetibe now macam nak makan sup2 macam tu. dah la lapar neh. adehh

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aduhai..terliurnya nak makan sup gearbox jugak :p tapi mkn byk2 kolestrol naik beb!

yatie sawanila said...

NI KENA TRY NIH

CuppyCakeMommy said...

kat ani sup utara gear box dia pun let tahan menyulrupppppkan juga..best kan

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pergghhh.. tangkap leleh.. hihihhi

siti said...

sodapnyooo..bila nk blnja kita ni=)

Elyn said...

tak pernah try.... sedap ek?? mana nk cari ni huhu

Awards ~~thank you!