Monday, November 22, 2010

Afif can play layang-layang

Masa balik kampung last week,saja jalan2 kat Pantai Batu Burok .Seronok plak tengok banyak budak2 main layang-layang...angin tepi pantai memang la kuat kan..sesuai sangat la tu..
Afif plak tak menyempat...die dah lari dulu kat budak2 yang tgh main layang2 tu ...so kitorang pon belila satu untuk die.


semua macam jakun tengok layang2 hahahaha

mama ngan cik ida sempat jugak amik gamba..


daddy ajar afif cara nak main..
yeayy!! afif berjaya main layang2 sendiri..
p/s:hari ni dah start cuti sekolah kan?? apesal jalan pagi ni jammed jugak ek?

3 comments:

isabelle said...

semua org baru amik cuti raya maa..so arini keje balik la (sebelum cuti lagi), sbb tu jem kot

Elyn said...

lama gile aku tak jejak pantai..... tgk gambar ko ni geram je hihi

sYaFiQa said...

salam...awak org ganu ker? cam kenai je pantai tu. hehehe...kat ganu mmg jem sokmo, kalu time cuti skolah pon jem jugak...hmmm... xpaham....xpaham...

Awards ~~thank you!