Tuesday, November 23, 2010

Petronas & Playhouse Disney "StreetSmart" Roadshow

Sebelom kejadian afif cirit birit tu..kami sempat jugak join event kat Petrosains hari Sabtu lepas..

Kami sampai agak awal..so pusing2 la KLCC yang dah dekat 3 tahun kot tak jejak hahaha..bukan ape malasss btul la nak ke sana kalau takde apapehal..nak redah jam lagi..pastu dengan umat punyela ramai..tobatla pasni takmo pergi dah KLCC time weekend..pening!

Okla jom layan gambar.


afif dancing happily atas pentas dengar lagu miska mooska mickey mouse




habis semua game pon nak main..main tekan2 je tu.

si mata bulat alyff and azza pon ada jugak


me and kak ros..actually ramai blogger yang saya jumpa kat sana..lana,nia,hanz,siti mummy sofea,yatie sawanila.com ,ladyimran ,shila dan ramai lagi..


main bende alah ni sampai taknak turun...orang belakang ramai dah tunggu turn tu.


berebut main ngan budak pompuan..
story telling session time ni afif dah pon tido

So kitorang pon balik awal sikit since afif pon dah tido time tu..anyway thanks to sophia yang invite kami..loves all the goodies!



6 comments:

Nia said...

seronok dpt jumpa u & afif hari tu! :)

Ada rezeki kita jumpa lagi ya!

Elyn said...

lama aku tk joint mende2 gini. kalau tak bule jumpe blogger....

isabelle said...

i tot u dah buat entry ni.
ni mesti kat blog org2 yg u jumpa kat sana. nia, azzamoro, etc. haishh..konpius....

Madam BlingBling said...

sampai bile...bleh link blog to each other? thx!

Drama Mama said...

tengok gambar kat atas tu baru i sedar, u are sooo tall la farah! kagumnya!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

lily lotus said...

bestnya. dah habiskan event tu? ruginya tak dapat join

Awards ~~thank you!