Thursday, November 11, 2010

I love foods!

Sape la yang tak suke kan? hahaha especially yang sedap2..

Now i'm in Marriot Putrajaya..ade event held by my company untuk government staff..macam biasala ..kalau event2 kat hotel camni mesti bos akan hanta saya punye sebab die tahu saya memang hantu makan hahaha..yela bile nama event kat hotel mesti ade makan2 kan..

tak kisah sebenarnye..tak semestinye makan sedap2 tu ada kat hotel2 atau restoran mewah je..kat tepi jalan ade yang sedappp ok..contoh macam cendol..kalau makan tepi jalan baru macam ade feel makan cendol hahaha.


cendol penang tapi kat johor.
waffle with ice cream from the obrama chocolate
isk tgk gamba waffle kat atas ni terus lapa plak.okla nak pi makan plak..
p/s:sebab suke sangat makan nila kena exercise banyak2..kalau tak makin naikla badan.
p/p/s: to husband:jom kite wall climbing lagi ahad ni..boleh tolong pecahkan lemak2 kat perut saya ni hahaha.



6 comments:

p!nkerton said...

astaga yg gambar no 2 tu dosa besar sungguh weh! ahahaha :D nyum nyumsss!

yatie chomeyl said...

wh affle itu sgguh nmpk begitu memikat kalbu

isabelle said...

humang aiii...melampau betul waffle tu.

ada juga yg lupa psn doktor nih

Diyana Zulkifli said...

huhu..terliurnye tgk wafel tu..gulp

Farah . 5577 said...

sedap nampak waffle tu..!
nyumss.. terus terliur..

Sumijelly said...

errk...gmbr waffle tu menyelerakanla.....adoi..... sedap la.....

Sumijelly.com

Awards ~~thank you!