Friday, November 12, 2010

Mood nak cuti raya datang lagi.

Malas btul nak buat kerja skang ni..mood cuti raya datang lagi hahaha next week akan bercuti panjang sebab celebrate raya haji kat terengganu and husband plak ajak pi reunion sekolah die kat sana nanti..tapi saya raya sini dulula sebab hari raya pertama tu husband kerja la plak.

Hari Selasa lagi saya dah start cuti hehehe..mentang2 dah nak ujung tahun..so habiskan belen2 cuti yang ada.

Weekend ni plak banyak je aktiviti nak buat..on Saturday ade invitation ke Petronas StreetSmart Road Safety Roadshow..ni aktiviti khas untuk afif la..hope die enjoy nanti.


Hari Ahad plak plan memanjat (wall climbing) kat Putrajaya hehe...dah gian la ni.

So sape lagi yang datang ke petrosain nanti?..jumpa di sana yer!

7 comments:

Anonymous said...

Thanks :)
--
http://www.miriadafilms.ru/ купить фильмы
для сайта mylildreamz.blogspot.com

isabelle said...

aisey...dah ada plan pulak.
tak dapat la join ke petrosians tu

I am Chipfida... said...

aku plak dah mood nak cuti bersalin, tapi harinyer tak sampai2 jugak! hehehe~

Joy said...

I lak in mood nak tggu bdk2 cuti sekolah..hehhehe..

Liz Rohaizat said...

ada pegi tapi tak nampak pun farah.

Farah said...

liz:saya nampak awak..awak datang lewat sikit kan? tp time tu saya nak balik dah sebab afif tido.

Farah said...

pidah:selamat bercuti! bile laa ko nak bersalin ni weii

Awards ~~thank you!