Monday, November 29, 2010

I need more time!!!

This week is goin' to be a very busy week for me..berlambak proposal nak kena anta and I have so little time to prepare huhu

Sebab dah tahu yang minggu ni akan menjadi terlebih stress..awal2 dah ajak husband tengok dua2 cerita ni hari minggu lepas..ntah hape2..orang dah setel keje baru pi enjoy..saya enjoy dulu baru pk pasal keje hahaha..
tak sabar nak tengok yang part 2..
we watched 3D version..memang bes dan kelakar!silala bawak anak masing2 tengok yer


afif pon tengok jugak rapunzel..mulut becok plak tu dalam wayang..jenuh nak soh die diam.




p/s: bz pon sempat update blog jugak hehe

9 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah bestnya dpt tengok wayang...

yatie chomeyl said...

bibir Afif luka ke tu Farah?

Farah said...

yatie:rasenye pagi td tengok takde plak luka..maybe flash kot buat gamba jd camtu.

mrsharis said...

aku dh bawak hannan & nuha..hannan agak behave, nuha lak mencabar kesabaran..nyaris hilang dlm panggung. Susah jugak kalu anak berani sgt ni..

sYaFiQa said...

wah...bagus nya Afif. boolat mata tengok wayang...tomeii.

Drama Mama said...

hahahaha comel ok afif tengok rapunzel. teringin nak bawka irfan gak tapi takut dia tak minat. huhuhuhu

rasa-rasa boleh menarik minat boy toddler cam anak i tak cita ni farah?

http://twinkywinkystars.blogspot.com

isabelle said...

hmm.. kalo adam, harus la spec 3d tu xlekat kat muka.
btw, as drama mama asked..."ok ke kalo i bwk anak tgk citer rapunzel tu?"
takut dia boring, rugi jer.haha

Farah said...

bai & isabelle:hahaha dun worry..cerita ni takde keperempuanan sangat..shud bawak budak2 tu tgk..kelaka!

cetot said...

salam kenal.. huwaa dah lamanye i tak tengok wayang.. semenjak ada anak.. sob sob. nway..salam kenal. jom exchange link n jadi follower cetot. i will follow u :)

Awards ~~thank you!