Tuesday, December 14, 2010

Birthday treat

Thanks to all yang wish happy birthday to afif..again mama die dah tak sempat nak reply komen satu2 skang but sangat2 berterima kasih pada yang masih setia nak tinggalkan komen.
No cake for afif yet..semua budget dah kluar habis untuk party afif hari sabtu ni..harap2nye semua berjalan lancar..cewaahh ngalahkan nak buat kenduri kawin plak hahahaha..

So now we are in McDonald..saje bawak afif kluar jalan2 sambil treat him with fav food (nasib baik McD je hahahaha)..selalunye weekdays kitorang jarang kluar lepas balik kerja..either saya tapau makan kat umah atau cook something simple jela for 3 of us.

Oh budak sorang memang kuat makan skang..makan nasik pon bertambah dah sebab tu takleh nak skip memasak di rumah..habis malas pon mesti belikan die burger seketul ke..sure die boleh habis 1 burger tu.

oklaa got to go..nak balik dah.have a good night everyone!

15 comments:

mrsharis said...

Ermm..baiknya afif nk makan..klu anak2 aku nampak playground kt blakang gerenti xnk makan dah..

Anamarza said...

memang seronok klau anak suka makan, kita pun jadi rajin nak memasak..bila la anak2 sy ni nak suka makan

Drama Mama said...

bestnya afif dok dalam baby seat! happy birthday afif...have a fun party nanti k! mwahs!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

yatie chomeyl said...

patutlah nampak afifi makin tembam...makin ensem...bagus afifi, makan banyak2 lagi

zeta said...

bagusnya Afif kuat mkn..suka Aunt tgk..sbb anak aunt susah sket bab2 mkn ni..

atulhani said...

kejapnyeeee anak awak dh besar.. 2 tahun dah..

hepi besday Afif!!

cik puan akish said...

alamak..auntie terlambat wish la yuyunk afif...

epi belated bday afif...semuge jd ank yg bergune....yg soleh....

Nurhayati said...

happy belated afif!!
moga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

.m.u.n.i.r.a. said...

ah dah dua tahun?
rasa jumpa dulu baru 6 bulan hehehehehe
hepi burfday afif!

Byzura Razali said...

Happy Belated Birthday Afif!!

isabelle said...

hmm..memberi idea utk mkn mcd lak lunch arini.hehe

M.i.r.a.n.d.a said...

bagusnye afif kuat mkn. elok je pulak tu dok dlm baby seat. suke je tgk die. happy 2nd bday afif!

Farah . 5577 said...

budak2 mmg suke sgt mc'd n kfc kan... mcm sedap sgt2!! :D

cute je bday boy..

Am said...

best kan masak utk anak.. insyaAllah aku pegi kalau masa mengizinkan..mak mertua aku balik haji..tengah pujuk2 hubby balik kg after pg party afif..aci tak gitu??kalau sampai tu,berjaya la aku pujuk..kalo tak, next time la kite jumpa huhu

Lin said...

happy belated birthday afif! lama tak jenguk, afif pun dah besar :D

Awards ~~thank you!